Savršen par! Pogledajte s kojim poznatim reperom se zabavlja Sara Jo! (FOTO)

našli su se

Savršen par! Pogledajte s kojim poznatim reperom se zabavlja Sara Jo! (FOTO)

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na pevačicinom nastupu u jednom beogradskom klubu za doček Srpske nove godine, kada je muzičar došao da joj pruži podršku
Objavljeno: 09:57h

Romansa dvoje muzičara traje više od tri meseca, ali oni ne žele da govore o svojoj vezi. Koleginica surovo ismejala pevačicu zbog nečega što se dešava svim ženama, ali zvezdama, ne sme! (FOTO)

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Sara (22) uživa u ljubavi sa srpskim hip-hoperom i piscem Markom Šelićem Marčelom (33). Njih dvoje su najpre bili dobri prijatelji, a potom se rodila ljubav. - Ona je upoznala Marka preko zajedničkih prijatelja. Dopala joj se njegova muzika, ako i njegovi nastupi pred kamerama, bilo da je reč o muzici ili knjigama ili kada komentariše javnu scenu. Kako je i Sara po prirodi izuzetno buntovna kao Marčelo i ne prihvata društvene nametnute norme, to ih je dodatno spojilo. Nekoliko meseci njih dvoje su se družili, on joj je davao savete u kom pravcu bi trebalo da ide njena karijera... A onda se desila i ljubav. Nekoliko dana pred doček Nove godine ozvaničili su vezu i to otkrili svojim najbližim prijateljima, kaže izvor blizak pevačici.

10.10.2015. - Hala sportova, Beogradfoto: Aleksandar Zec

Posted by Marčelo on Wednesday, October 14, 2015
Nakon toga počeli su malo češće da izlaze na javna mesta, da sa Sarom ide u bioskop, pa su ih tako i viđali zajedno, dodaje izvor.
24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.