Haris Džinović odlepio na medije! Ne lažite da sam hitno operisan! Evo gde sam! (FOTO)

Šta vi meni?

Haris Džinović odlepio na medije! Ne lažite da sam hitno operisan! Evo gde sam! (FOTO)

Popularni pevač bio je šokiran informacijom o njegovom zdravstvenom stanju, zbog čega je rešio da stavi tačke na tu priču
Objavljeno: 13:02h

Vest da je Haris Džinović hitno operisan u jednoj privatnoj beogradskoj klinici nakon što su lekari ustanovili da ima artrozu, pojavila se juče u medijima. Haris Džinović hitno operisan! Stanje ozbiljnije nego što se mislilo! (FOTO)

Međutim, popularni pevač obratio se medijima sa tvrdnjom da su informacije o njegovoj operaciji neistinite.
- Žao mi je da se moram obraćati javnosti i publici u vezi neistinitih informacija koje su objavljene u medijima, a govore o "teškoj operaciji koju sam imao pre izvesnog vremena". Nikakva operacija niti zdravstveni problemi se nisu desili i nejasno mi je objavljivanje takvih laži pa čak i lazne izjave koju sam dao za medije. Na američkoj turneji sam od 26. februara koja se nastavlja ovaj i sledeći vikend i samo zbog tih koncerata nisam bio na snimanju "Pinkovih zvezda". Sa porodicom sam u Majamiju gde je moja supruga održala reviju pre 6 dana tako da ne razumem plasiranje laži koje prave poslovne i emotivne nejasnoće. Mislio sam da je barem zdravlje nešto o čemu ne treba davati neistinite informacije - rekao je Haris. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.