To je pravi prijatelj: Amidžić nastavlja da brine o Madžgaljevoj ćerki! (FOTO)

humani gest

To je pravi prijatelj: Amidžić nastavlja da brine o Madžgaljevoj ćerki! (FOTO)

Poznato je da su njih dvojica bili najbolji drugovi, a nakon glumčeve smrti Ognjen je rešio da se pobrine za Marinkovu porodicu
Objavljeno:

Prijateljstvo Ognjena Amidžića i Marinka Madžgalja bilo je veliko i iako poznatog glumca više nema, njegov kolega odlučio je da nastavi da brine o njegovoj ćerki Sari. Gde će vam duša?! Madžgalj molio za pomoć, oteli mu 300.000 dinara! Ognjen je odlučio da snimi još jedan, poslednji album grupe "Flamingosi" na kom će se naći do sada dve neobjavljene numere koje je snimio sa Marinkom Madžgaljem. Nakon prodaje tog albuma, sav novac biće uplaćen na račun Marinkove petogodišnje ćerke Sare. Glumac Nenad Jezdić plakao u emisiji: Marinko nas je sve pomirio i naučio blagosti! (VIDEO)

Dragan Kadić
- Jedna od dve nove pesme je balada, i na njoj Marinko peva i svira na gitari. Amidžić želi da što pre završi taj album, kako bi ga prodao nekoj kompaniji i sav novac poklonio Sari, koja ova jeseni kreće u školu. Njemu je cilj da nakon Marinkove smrti pomaže njegovu porodicu, koliko god može. Ognjen je mnogo voleo Marinka, to je bila bratska ljubav, jedno čisto drugarstvo bez ikakvih interesa. Dubravkinu i Marinkovu ćerku gleda kao svoje dete - rekao je izvor.
Damir Dervišagić
Podsećanja radi, Marinko je 26. marta izgubio borbu sa opakom bolešću, a Ognjen je bio jedan od njegovih najbližih prijatelja, koji je sa njim 10 godina činio duet Flamingosi. (Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.