BOŽO VREĆO NEKOLIKO PUTA HTEO DA USVOJI DETE: Nije mu DOZVOLJENO iz JEDNOG RAZLOGA! Morao da se POMIRI sa sudbinom!
Božo Vrećo, Foto: EPA/ Javier Cebollada

IZA NJEGA ĆE OSTATI NJEGOVE PESME

BOŽO VREĆO NEKOLIKO PUTA HTEO DA USVOJI DETE: Nije mu DOZVOLJENO iz JEDNOG RAZLOGA! Morao da se POMIRI sa sudbinom!

Božo je svojevremeno ispričao i da je majka njegova najveća podrška

Objavljeno:

Božo Vrećo priznao je da je želeo da usvoji dete, ali da nije uspeo u svojoj nameri.

- Nekad sam to želeo. Štaviše, pokušao sam da usvojim dete iz doma u nekoliko navrata, ali nije mi uspelo. To ne funkcioniše kod nas, nemamo tako uređen sistem, zato sam odustao od toga. Moje pesme su ono što treba da ostane iza mene, pomirio sam se s tim - iskreno je ispričao pevač sevdalinki.

foto: Printscreen Instagram

Božo je svojevremeno ispričao i da je majka njegova najveća podrška, te da se nikada nije obazirala na negativne komentare.

foto: Printscreen Instagram

- Ona nikada nije imala problem s tim šta okolina kaže. To nije prihvatala. Ona je majka koja me je rodila takvoga. Ona nije neko ko će ispunjavati želje drugih, ko će svoje dete odgajati na način kako to sredina diriguje. Ona je imala svoj sistem koji se pokazao ispravnim. Stvorila je od mene divnog čoveka, iskrenog. Niti nijednog trenutka nije pogrešila. Ostala je stamena, čvrsta, jaka. Ona je moja potpora, moja muza. Uvek je tu uz mene na mojim koncerta. To je gnezdo kojem se uspešno vraćam - rekao je jednom prilikom.

Bonus video

PRAZNINA I DALJE U SRCU NAJBLIŽIH: Prošlo je godinu dana od smrti Milene Dravić! Kolege, prijatelji i porodica se okupili u Aleji zaslužnih građana

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.