Dve devojke i Suki! Lezbo nastup koji će vas oduvati! (FOTO)

koja madona je bolja?

Dve devojke i Suki! Lezbo nastup koji će vas oduvati! (FOTO)

Ovaj poznati nastup nije mogao da prođe bez poljupca jer je to bio jedan od najupečatljivijih nastupa s dodela MTV-jevih nagrada iz 2003
Objavljeno:

TLZP ne može da prođe bez kraljice popa – Madone, a ovog puta u koži svetske dive našle su se dve naše zvezde, Suzana i Dara. Srpkinja za kojom udiše pola Italije gost u TLZP-u! Kako li će reagovati Georgiev kad je vidi?

TV Prva /Aleksandar Krstović
Za Daru je ovo seksipilan nastup, za Madonu kaže da je dominantna, baš kao i ona. Za Suzanu je Madona kosmički seksualna. Priznala je da je prvi put čula ovu pesmu i da je za kratko vreme savladala zahtevnu koreografiju, sa dve prelepe dame koje su jako studiozno radile. (UŽIVO) TLZP počeo: Evo kako takmičari razvaljuju iz minuta u minut! (FOTO) A potom su saznali ko su te lepe dame koje su uvežbavale numeru sa Mančićevom- Nina Seničar kao Britni Spirs i Jelena Gavrilović u ulozi Kristine Agilere. Dve seksi devojke i Suki u prepoznatljiivom Madoninom kožnom kostimu sa cilindrom na glavi. Ovaj poznati nastup nije mogao da prođe bez poljupca (jedan od najupečatljivijih nastupa s dodela MTV-jevih nagrada iz 2003.).
TV Prva /Aleksandar Krstović
Usledio je još jedan vatreni Madonin nastup – ovog puta Dara Bubamara koja je imala odličnu masku. Kombinacija nastupa kada je Madona jahala sedlo i numera sa koncerta u Parizu – “Je t’aime moi non”, kada kraljica popa vezuje momka, pleše mu u krilu i na kraju puca u njega.
TV Prva /Aleksandar Krstović
Ali iznenađenjima nema kraja. Taj momak umesto plesača bio je Vlado Georgiev. Dara nije to znala pa se zbunila kada ga je videla. Ipak, Dara profesionalac, nastavila je performans, privezala pevača za stolicu a potom opkoračila. Po scenariju i originalnom nastupu, Dara je trebalo da puca u Vlada, a ona je pucala sebi.
TV Prva /Aleksandar Krstović
- Htela sam da ga ispoštujem...Nisam znala da je ovo Vlado,
iznenađenje je ovo, zbunjena ali i ushićena je bila Dara očigledno zadovoljna svojim nastupom.
TV Prva /Aleksandar Krstović
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.