LUKA BELIĆ ISPAO IZ ZADRUGE PA HITNO STAVLJEN U IZOLACIJU ZBOG KORONE! Svakog dana će biti pod nadzorom
Foto: Printscreen

auu

LUKA BELIĆ ISPAO IZ ZADRUGE PA HITNO STAVLJEN U IZOLACIJU ZBOG KORONE! Svakog dana će biti pod nadzorom

Luka je iz "Zadruge" ispao 27. aprila i to taman kada se zbližio sa pevačicom Zoricom Marković

Objavljeno:

Svojom pojavom i životnom pričom Luka Belić privukao je veliku pažnju u rijaliti programu "Zadruga". Ovaj učesnik ušao je na imanje 7. marta i svima otrkio da se profesionalno bavi tenisom, kao i da je u prošlosti igrao ovaj sport sa našim najboljim asom - Novakom Đokovićem.

foto: Printscreen

Mnoge devojke ostale su bez daha kada su ga videle, a on je pred kamerama "Zadruge" otkrio i da je bio u braku sa ćerkom poznatog bugarskog fudbalera Hrista Stoičkova, koji je okončan pre nekoliko meseci. Oni su živeli u Americi, a detalji razvoda su često zbunjivali zadrugarke, pa nisu znali da li je Luka i dalje oženjen ili razveden.

Luka je iz "Zadruge" ispao 27. aprila i to taman kada se zbližio sa pevačicom Zoricom Marković. Kada je izašao sa imanja u studiju ga je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević koja je na glavi imala zaštitini vizir, a na rukama rukavice, s obzirom na to da je u međuvremenu i Srbiju zahvatio koronavirus.

Belić je odlučio sada da se obrati svojim pratiocima na Instagramu koje je obavestio da je stigao u svoju rodnu Hrvatsku, i da ga sada očekuje izolacija u trajanju od 15 dana, što je procedura u ovom slučaju.

foto: Printscreen

Luki u izolaciji sigurno neće biti dosadno, s obzirom na to da redovno prati šta rade njegovi bivši cimeri u "Zadruzi", a po svemu sudeći druženje sa pratiocima nastaviće i na Instagramu, gde je veoma aktivan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.