ŽENI SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA! U pitanju je pevačica čije hitove obožavamo, oglasila se i Ilda!
Foto: Marina Lopičić

opaa

ŽENI SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA! U pitanju je pevačica čije hitove obožavamo, oglasila se i Ilda!

Inače, da ima nečega između njih, počelo je da se šuška kada se Šaulić pojavio na proslavi Aleksandrinog rođendana krajem maja

Objavljeno:

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića Mihajlo Šaulić (35) želi da se oženi pevačicom Aleksandrom Mladenović (26).

Iako su tek nekoliko meseci u vezi, njihovi prijatelji kažu da su se jedno u drugo toliko zaljubili da već pominju zajednički život i venčanje. Mihajlo se poverio svom bliskom okruženju da je u zvezdi "Granda" pronašao sve ono što voli da ima jedna žena i da bi želeo da s njom osnuje porodicu.

foto: Espreso printscreen

Ona mu u potpunosti odgovara, ali i on njoj, kažu upućeni, naročito zato što razume njen posao. Inače, Mihajlo Aleksandru u svemu podržava, a bude i na njenom nastupu, što je bio slučaj nedavno kada je pevačica gostovala na jednom splavu u Beogradu. Tada su se i potvrdile sumnje da su oni zajedno.

Inače, da ima nečega između njih, počelo je da se šuška kada se Šaulić pojavio na proslavi Aleksandrinog rođendana krajem maja u restoranu njene koleginice Jane Todorović. Njih dvoje su tada bili uzdržani sve dok predstavnici medija nisu otišli kući.

Tada su se opustili i, kako navode neki od prisutnih na žurki, ljubili se i grlili pred svima. Kako mediji prenose, Aleksandra je ta koja ne želi da se u javnosti priča o njenoj vezi, baš iz razloga što želi da uspe i postane gospođa Šaulić. Zato je i u emisiji kod Ognjena Amidžića pokušala da sakrije da su ona i Mihajlo zajedno, ali je ipak ostavila mogućnost da se nešto desi između njih.

foto: printscreen

- Nismo u vezi, družimo se, prijatelji smo, ja sam slobodna žena, on je slobodan muškarac, pa ćemo videti. Nikad se ne zna - rekla je Mladenovićka, koja se samo nekoliko dana kasnije pojavila na proslavi Mihajlovog rođendana. Tada je potvrdila da su bliski.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.