GASTERBAJTER MESECIMA OPSEDAO JELENU ROZGU: Slao joj GNUSNE PORUKE, dolazio joj na vrata, a sada ide u ZATVOR
Foto: Printscreen

SKANDAL

GASTERBAJTER MESECIMA OPSEDAO JELENU ROZGU: Slao joj GNUSNE PORUKE, dolazio joj na vrata, a sada ide u ZATVOR

Slao joj je poruke u kojima je insistirao da njih dvoje moraju da se druže, insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu pa je otvoreno govorio da želi s njom da ima intimne odnose.

Objavljeno:

Pevačica Jelena Rozga još je jedna žrtva gnusnih poruka opsednutih pratioca i obožavatelja. Naime, ovo leto priznala je kako je još za vreme karantina opsedao nepoznati obožavalac, a Opštinsko državno odvetništvo u Splitu sada je podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog, piše Slobodna Dalmacija. Za 53-godišnjeg državljanina Hrvatske koji živi u Nemačkoj traži se određivanje šest meseci zatvora, s uslovnom od dve godine, i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pevačici. Muškarac se tereti da je od 13. avgusta 2019. do početka septembra 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram, stoji u optužnici.

foto: Printscreen/YouTube

Slao joj je poruke u kojima je insistirao da se njih dvoje moraju družiti, insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom imati intimne odnose. Iako je pevačica odbijala svaku komunikaciju s njim, on je nastavio i slao joj razne fotografije, poput onih kako vozi svoj Audi te joj je nudio da ide u određene splitske trgovine u kojima je on ostavio poklone kupljene samo za nju. Ovo leto, tačnije sredinom avgusta, pojavio joj se na vratila i zvonio u nadi da će mu otvoriti, a pritom se fotografisao ispred ulaza u njenu zgradu, i to da se vidi njeno ime, te joj slao te fotografije. Zatim nastavio s porukama. Krajem istog meseca video je na Instagramu da je objavila fotografiju s Peristila gde je bila s društvom i najavio joj u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio. Jelena je sve prijavila policiji, nakon što ga je lično zamolila da je ostavi na miru i više ne uznemirava. Muškarac je na ispitivanju priznao da je tačno sve što je pevačica rekla policiji i da joj se prvi put obratio 2017. preko Facebooka. Zatim je rekao kako sada zna i vidi da pevačica s njim ne želi kontakt kao i da je spreman da prestene ovako da se ponaša. Ako Opštinski sud prihvati kazneni nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravosnažna predložena uslovna kazna. Ako, pak, on bude prigovarao na kazneni nalog, tada će se ići u suđenje te u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni s osam meseci zatvora, uz rok uslovne od tri godine, piše Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.