Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Marina Lopičić, Stefan Jokić

Fatalnih 7

Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)

Žena koja je svojim skandalima potresala Srbiju, svoje veze i kombinacije krila je više nego uspešno. No, za njih trojicu se sve zna, dok su druga četvorica bili velika tajna!
Objavljeno:

Sa svojih 38 godina, ispostavilo se da je Jeca imala samo 7 frajera u životu?! Koje su šanse za to?

Šuškanja, odnosno tajne veze JK spale su na samo 3 imena, što apsolutno ne znači i da je istina već da su u pitanju "kafanske priče".

Moramo da joj odamo tu počast da Jelena zaista zna kako da hendluje sa medijima i da sve što ona želi plasira na način koji joj odgovara. Ona je iluzija, ona kao da nije stvarna!

1. Zoran Davidović Ćanda

1999. godine Jelena Karleuša zabavljala se sa kontroverznim biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. I ako je ceo grad znao da se bavi kriminalom, on nikada nije bio osuđivan. Realno, nisu mnogi u "Vidimo se u čitulji", ali ih to ne čini diplomiranim bankarima.

Samo mesec dana pre nego što će Davidović surovo biti ubijen, gradom je prostrujalo da je izrešetan u revolveraškom obračunu. Na te priče prva je i munjevito reagovala njegova devojka Jelena Karleuša objavljujući da joj je dečko živ i zdrav. Kategorički je odbacila mogućnost da Ćanda ima neprijatelja:

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ALEN ALBINOVIC

- Moj dečko se ne bavi poslom koji nosi opasnost, da on ili neko s kim ima veze, bude ubijen. Zoran je mlad i uspešan biznismen, koji ima mladu i uspešnu devojku. Tako jeste i tako će ostati. Ne živimo u strahu da bi bilo šta ružno moglo da nam se dogodi. Bog čuva dobre, poštene i pametne ljude, a kažnjava one koji nisu takvi. Ko kako živi tako i prolazi. Znajući to, Zoran i ja smo spokojni i sigurni da ćemo dočekati duboku starost, rekla je tada Karleuša.

Nažalost, stvarnost je ubrzo demantovala mladu divu.

23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

2. Željko Ražnatović Arkan

Izgleda da je JK definitivno volela opasne momke, pa je tako na red došao i muž njene koleginice Cece.

Sve je počelo tako što su Jelena i njena majka Divna bile veoma bliske sa Cecom i Željkom. Često su se družili, a dve pevačice, jedna već velika zvezda, a druga na početku karijere, volele su se i uvažavale. Međutim, to se promenilo kada je Arkanov fudbalski klub osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je on imao zabranu izlaska iz zemlje.

Cecino odsustvo Jelena je odmah iskoristila i počela da se intenzivno druži sa Arkanom. Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno, ali, Arkan ju je otkačio posle desetak dana kada se Ceca vratila.

Po povratku u Srbiju do Cece su došle razne priče. Čula je kako je njen suprug često bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom drugaricom i onda je nastao haos između Cece i JK koji i dan danas traje.

3. Bojan Karić

Kakva je ovo holivuska priča, odnosno scenario bio? Nisu stigli kao ljudi ni na Medeni mesec da odu, a već su se i razveli i to zbog seksa na zadnjem sedištu. Navodno.

Šta se zaista desilo? JK je upoznala naslednika bogate imperije kao na filmu i sa njim otpočela romansu. Problem je bio taj što Bojan Karić nije baš imao mnogo vlasti u svojim rukama, pa se Jeca malo zeznula pri odabiru. Nije se dopala ostatku familije i haos je počeo posle 5 meseci braka. Ma, počeo je i ranije, ali je sve puklo tada.

Venčali su se u septembru 2004. godine uz svu raskoš koja je toj prilici i nasledniku priličila. Pričalo se i da se brak raspao jer nisu imali potomstvo, ali to je nekako naivno s obzirom da je samo 5 meseci trajao brak.

Onda se kao grom iz vedra neba pojavila priča kako je Jelena imala seks sa telohraniteljem na zadnjem sedištu automobila, a upravo ih je uhvatio mali naslednik. Srce mu se slomilo, pa je usledio i razvod o kom se pričalo i pričalo.

"Čim sam počela da se zabavljam sa Bojanom, bila sam zabranjena na BK televiziji, album koji je tad izašao za BK saund je “zamrznut”, a uvrede na porodičnim ručkovima bile su svakodnevnica. Svi sedimo i jedemo supu ćutke, dok mi ovaj sere po glavi kako “radim protiv porodice” i da samo čeka “pismene dokaze”(valjda iz policije?!). Munem ja laktom Bojana, siknem da me odbrani od napada svog strica, a on, pizda, ćuti. Ćutao je dok se nije izmislila ona čuvena afera „Telohranitelj i JK na zadnjem sedistu Hamera“. Kakav holivudski scenario, recite?! Razvedosmo se mi posle tri meseca braka, uz sveopšte silovanje medija, mene, koja nit telohranitelja jela, nit’ telohranitelja mirisala! Kamo sreće da jesam!", rekla je Jelena posle svega u jednom intervjuu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.