ZVEZDA GRANDA POZITIVNA NA KORONU, NIJE ZEZANJE: Već OSAM DANA osećam malaksalost i bol u mišićima...
Zvezde Granda, Foto: youtubescreen

NIJE ZA IGRANJE

ZVEZDA GRANDA POZITIVNA NA KORONU, NIJE ZEZANJE: Već OSAM DANA osećam malaksalost i bol u mišićima...

Pozitivan rezultat podelila je na Instagramu u okviru storija, a sada je otkrila kako se oseća i koje simptome ima

Objavljeno:

Mlada pevačica Ivana Dimkovski, koju je javnost upoznala kao takmičarku "Pinkovih Zvezdica", trenutno se takmiči u "Zvezdama Granda", a juče je otkrila da je pozitivna na koronavirus. Pozitivan rezultat podelila je na Instagramu u okviru storija, a sada je otkrila kako se oseća i koje simptome ima.

foto: Printscreen

- Već osam dana osećam malaksalost i bol u mišićima, a pre četiri dana sam imala i temperaturu dva dana, ali se posle toga nije vraćala. Baš me je uhvatilo, ali drugih simtoma nemam. Stvarno nije jednostavno, nije za igranje. Pregledali su mi pluća i uradili analize krvi i rekli mi da mi je to sve u redu. Prekjuče sam uradila i test i pokazalo se da sam pozitivna, ali se sad već osećam bolje. Pijem vitamine i odmaram, pa će valjda brzo proći - rekla je Ivana.

foto: Printscreen youtube

Poslednje snimanje imala je u septembru, zbog čega se nije susretala sa kolegama iz takmičenja, pa kaže nije mogla tamo da se zarazi, niti da zarazi ikoga od njih.

- Sledeće snimanje "Zvezda Granda" je u januaru, a prethodno sam imala u septembru, tako da se nisam sretala sa ostalim takmičarima skoro, pa nisam mogla nikoga od njih da zarazim. Ta septembarska emisija se već emitovala, a novi krug počinje da se snima tek početkom godine - kazala je Ivana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.