Crno proročanstvo prsate vračare: Stižu nam zemljotres, bolest i finansijski krah! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/tits expert

silikonsko predskazanje

Crno proročanstvo prsate vračare: Stižu nam zemljotres, bolest i finansijski krah! (FOTO)

Lejsi Vild, majka šestoro dece i bivši foto model, otkriva kako ima spiritualne moći i kaže da joj je svemir naredio da ugradi ogromne silikone, kako bi duhovno pomogla ljudima.
Objavljeno:

Lejsi, čije je pravo ime Pola Tebert, je ogromne grudi dobila nakon 12 plastičnih operacija. Majka šestoro dece je u međuvremenu uradila niz operacija kako bi povećala zadnjicu i smanjila struk. Njena želja je da dobije manji nos i šire oči.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Težina njenih grudi sada iznosi 21 kilogram, pa tokom vožnje ona mora da koristi posebne jastuke koji podižu grudi, a posebno je oprezna tokom kuvanja.

- Sve se dešava sa razlogom i znam da treba da imam velike grudi kako bih mogla da pomažem ljudskim dušama - ističe Lejsi.

Lejsi je postala zavisnik od plastičnih operacija i zamenila je svoj glamurozni život modela sa skromnim zanimanjem spiritualnog medija:

"Živela sam život glamuroznog modela i TV zvezde, ali nisam bila iskreno srećna, morala sam da zavirim u sebe kako bih je pronašla".

Ali nakon što se upustila u ljubavnu vezi sa šamanom Gregom, pre dve godine, odlučila je da prigrli svoje moći i kaže svetu o njima.

Međutim, osim što Lejsi priča sa duhovima iz prošlosti, ima ozbiljna previđanja u budućnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.