Svi skandali Srpske Majke: Šišana na ćelavo, šamarana, hapšena, pevala krimosima... (FOTO)
Foto: Fonet, Adria Media Group

Holivudska priča

Svi skandali Srpske Majke: Šišana na ćelavo, šamarana, hapšena, pevala krimosima... (FOTO)

Don Korleone srpske estrade ili brižna majka, sestra i uplakana udovica koja "ništa ne zna"
Objavljeno:

1. Prvi poznati fini dečko, pa kriminalci

Njena prva zvanična veza bila je sa fudbalerom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Njihove zajedničke slike, krajem osamdesetih, preplavile su domaće medije.

"Njene greške veće su od njenih dobrih osobina. Upoznao sam je kada sam imao osamnaest godina, a ona petnaest. Razgovarali bismo po pet sati telefonom. Pogodila mi je žicu. Nisam bio zaljubljen. Voleo sam je, ali nije bila iskrena“, rekao je Lukić kada su raskinuli.

foto: Fonet Aleksandar Levajković

Posle Vladana Lukića, kratko je bila u vezi „žestokim momkom stare gardeVladanom Bojovićem zvanim Amonijak, koji je likvidiran 1992. godine. Ubrzo, sebe je pronašla sa zvezdarskim „tvrdim momkom“ Dejanom Marjanovićem – Šabanom, koji je izrešetan 1996. godine ispred svoje kuće na Zvezdari. Dok su bili u vezi, zaljubljeni par često je mogao da se vidi u popularnom beogradskom klubu „Bojan Stupica„. Ni Šaban nije uspeo da ukroti Svetlanu Veličković. To je jednom i priznao: „Nisam više mogao da izdržim. Tri meseca me je znojila!“

2. Veze sa muslimanima

Pisalo se „da su je naši gastarbajteri bojkotovali jer ih je izdala, jedni su govorili da je pevala za „zelene beretke“, drugi da je u Švajcarskoj pevala sa Halidom Muslimovićem na koncertu gde je na ulaznicama stajalo „Srbima ulaz zabranjen“, potom su krenule priče da u tašni nosi muslimansku zastavu, jer je sarađivala sa braćom Esom i Harom Samardžićem.

Ceca je dok je živela u Švajcarskoj bila u emotivnoj vezi sa Muharemom Harom Samardžićem. Mnogo godina kasnije Haro Samardžić komentarišući glasine i pisanje nekih srpskih medija, („Nacional“ 17. April 2002) da je imao nameru da digne u vazduh halu u kojoj je Ceca pevala na tadašnjoj svojoj evropskoj turneji, on kaže: „To je žena koja mi je mnogo zla nanela. Ja sam za vreme rata završio u logoru, mislim, zahvaljujući njoj. Mislim da je ona učestvovala u tome. To sam kasnije saznao I to je istina", tvrdio je tada Muharem Haro Samardžić.

foto: Printskrin/Youtube
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.