Goga Sekulić: Smrt muža će me uvek boleti, ali evo kako će izgledati moje venčanje sa Urošem! A beba stiže... (FOTO)
Foto: Luka Šarac, slikano za Story

Ekskluzivni intervju

Goga Sekulić: Smrt muža će me uvek boleti, ali evo kako će izgledati moje venčanje sa Urošem! A beba stiže... (FOTO)

Posle smrti supruga i depresivnog perioda nakon toga sada je napokon opet srećna. A osmeh na lice joj je vratio Uroš, sportista iz Ciriha
Objavljeno: 09:45h

Ovo je prvi intervju u kome se Goga Sekulić otvorila posle velike tragedije koju je imala, kad joj je preminuo suprug. Otkrila je planove o svom venčanju, ali prinovi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Posle smrti supruga i depresivnog perioda nakon toga sada je napokon opet srećna. A osmeh na lice joj je vratio Uroš, sportista iz Ciriha. Evo šta je sve otkrila za Story.

Skandalčina u Istanbulu: Duškov suparnik muvao JK! U Turskoj počeo haos - pljušte prozivke i navijanje! (FOTO)

Story: Čime vas je osvojio? - Čistom muškom, zdravom energijom, sportskim duhom i spoznajom da se kraj njega osećam kao princeza. To je danas veliko bogatstvo. Story: A vi njega? - To je pitanje na koje samo on zna odgovor, a ja mogu da naslutim kako je reč o kombinaciji moje borbenosti i njegovog uživanja u tome koliko sam ja u potpunosti ispunjena i koliko njega činim srećnim. Story: Kada ste posle svih emotivnih lomova koje ste preživeli zbog iznenadne bolesti, potom i gubitka bivšeg supruga ponovo osetili kako ste spremni da se prepustite ljubavi?

foto: Luka Šarac, slikano za Story

- Ne znam, nisam ni razmišljala o tome. Samo se desio trenutak kada sam se ponovo osetila živom. A kada je to osećanje bilo već toliko jako, nadvladao je sve drugo, pa i moje strahove. Story: Da li je posle Igorove smrti, a pre veze sa Urošem neki muškarac uspeo da probudi u vama emocije ili bar da vas zainteresuje? - Nakon velike tragedije koju sam doživela, da je mister sveta pokušao da mi se udvara i osvoji me, ne bih reagovala. Bila sam izgubljena u svom bolu i ništa nisam primećivala. Do dolaska Uroša u moj život, tu pravu zainteresovanost nisam osetila niti sam razmišljala o tome, ma ni potrebu nisam osećala.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.