Šta TO CIRKA estrada? Konjak, vinjak, viski ili votka s UTEHOM! Naše zvezde uhvaćene u AKCIJANJU (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Vole da cugnu

Šta TO CIRKA estrada? Konjak, vinjak, viski ili votka s UTEHOM! Naše zvezde uhvaćene u AKCIJANJU (FOTO)

Dobro je poznato da naši poznati vole s vremena na vreme da popiju po koju čašicu, a ponekad i koju više, a neki od njih su svoju ljubav prema alkoholu iskazali i u svojim pesmama
Objavljeno: 11:13h

Svi znamo da estradne zvezde vole da se izbahate, daju sebi malo oduška od mnogobrojnih poslovnih obaveza, dohvate se flaše i onda nastane haos.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neretko se dešavalo da tako pijani izbauljaju po proslavama, novinari ih naravno uhvate, a onda se pravdaju time da su šatro loše ispali, da je kamerman neprofesionalan i da im je bio loš kadar. Pa nije narod sisao vesla!

Naša čuvena dama često voli da se dohvati čaše, međutim, ona često ne zna ni kad da stane. Tako su se par puta Ani Nikolić stvari otrgle kontroli, pa je par puta u alkoholisanom stanju čuknula raznorazne stvari: od bankine, ivičnjaka, drugih vozila, sreća njena pa niko nije nastradao...

Ali, ni malo nas ne čudi sve što joj se dešava s obzirom da Ana u jednoj pesmi kaže "dum jedan konjak na prazan stomak"! Pa gde ide žestina na prazan želudac, ženooo?

foto: Kurir

Veljko smuvao poznatu voditeljku, a nije Sofija: Nikad nećete pogoditi koju, ali mala je sex bomba! (FOTO)

Aca možda ima neke druge preferencije, ali voli i on da popije, ponajviše burbon i kiselu vodu.

foto: Damir Dervišagić

I Sandra Afrika voli da cugne i to pod hitno, kao što kaže u njenom hitu "Mojito". Ona dalje navodi da "njene usne žele hladne koktele" i obećava da će napraviti dar mar.

Dara Bubamara nije toliko "skolna kapljici", pa joj je jednom prilikom samo jedna čaša šampanjca bila dovoljna da u „Pinkovim zvezdama“ govori nepovezane stvari i do suza zasmejava publiku

Ipak, čini se da Dara najviše voli žestoka muška pića, pa je tako jednu svoju pesmu nazvala po viskiju Johnnie Walker.

foto: Printskrin / Instagram / darabubamara_official

Mile Kitić voli da ga "udara u glavu ko šampanjac", dok Maja Berović najviše voli džin i to u neobičnoj kombinaciji sa limunadom.

foto: Printskrin / Youtube / Mile Kitić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.