NA LEČIĆEVOJ STRANI! RADOŠ BAJIĆ STAO UZ BRANISLAVA: Poručio da je samo jedno
Danijela Štajnfeld, Foto: Nemanja Pančić

au!

NA LEČIĆEVOJ STRANI! RADOŠ BAJIĆ STAO UZ BRANISLAVA: Poručio da je samo jedno

"Neka Lečić igra svoje predstave dok ne ode na robiju!"

Objavljeno:

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je svog kolegu Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine, zbog čega je on bio sedam i po sati na saslušanju u policiji.

U međuvremenu, brojne kolege su iznele svoje mišljenje, a većina njegovih saradnika u predstavi "Kad su cvetale tikve" u Beogradskom dramskom pozorištu potpisala je peticiju da Lečić bude isključen iz iste dok se slučaj ne razreši.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen Youtube

Povodom novonastale situacije oglasio se i glumac Radoš Bajić, koji ističe da je odluka o tome prerano donesena, kao i to da Lečića ne treba osuđivati dok se slučaj ne bude rešen.

- Lečića sam nazvao kolegom. Što on i jeste. Za razliku od moralnih gromada koje su ga sa prezirom izopštile iz podela predstava koje je doskora sa njima igrao, ja ga se ne odričem. Jer je to krajnje licemerno. Marketing je čudo. Samo sudskom presudom nekome se može oduzeti pravo na rad. I to u veoma specifičnim slučajevima. - rekao je Radoš, pa dodao:

Radoš Bajić
foto: Dragana Udovičić

- Neka Lečić igra svoje predstave dok ne ode na robiju - pa kad sud utvrdi da je počinio zlodelo za koje je optužen, nađite drugog. Neka mu ne presuđuju oni etički apostoli čiji to nije posao. Ima ko će… - rekao je Bajić.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.