PEVALA JE NA ULICI, A ODUŠEVILA JE REGION U ZVEZDAMA GRANDA: Vodila je neprestanu borbu, PUT JOJ JE BIO TRNOVIT!
Foto: printscreen

PEVALA JE NA ULICI, A ODUŠEVILA JE REGION U ZVEZDAMA GRANDA: Vodila je neprestanu borbu, PUT JOJ JE BIO TRNOVIT!

Morala je da se bori kako bi pomogla svojim roditeljima.

Objavljeno:

Takmičarka Zorja Pajić, kojoj je pravo ime zapravo Zorica, svojim raskošnim glasom trenutno osvaja publiku širom regiona u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a malo njih zna da je njen životni put bio trnovit.

Zorja Pajić
foto: Youtube

Naime, gostujući u jednoj emisiji, Zorja je priznala da je jedno vreme radila kao ulična pevačica ne bi li pomogla svojim roditeljima zbog školovanja u Novom Sadu. Talentovana mlada dama iz Grocke ovim putem je otkrila da se pevanjem na ulici oslobađala i treme, što joj umnogome pomaže u trenutnom takmičenju.

“Prvo sam bila u Dunavskoj ulici, svirala sam violinu. Imala sam jedan ispit zbog kojeg sam imala sam veliku tremu, mislila sam da ću na taj način uspeti da se oslobodim. Vremenom je to počelo da mi se sviđa, a i ljudi su odlično reagovali, a mogla sam da zaradim i novac. Kasnije sam pevala i u centru Novog Sada”, rekla je pevačica.

Naime, Zorja je završila osnovnu i srednju muzičko školu u Beogradu, a kasnije je Akademiju umetnosti, smer violina, zavšila u Novom Sadu, pevanjem na ulici pomagala je svojim roditeljima i kaže da je na to mnogo ponosna.

Jedno vreme Zorica je pevala i u Beogradu, a njeni sugrađani su redovno objavljivali njene snimke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.