JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA POKAZALA FANTASTIČAN STAJLING: Tako jednostavno, a tako SKUPO IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Profimedia

BRAVO!!!

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA POKAZALA FANTASTIČAN STAJLING: Tako jednostavno, a tako SKUPO IZGLEDA! (FOTO)

Svi su oduševljeni

Objavljeno:

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je najmodernija mama među manekenkama, a ovog puta je prošetala u upečatljivoj odevnoj kombinaciji.

Naime, Irina je prošetala ulicama Njujorka u neon roze odelu, uz koje je uparila crne čizme i crnu zaštitnu masku na licu.

Kosu je pustila niz leđa, dok je na licu nosila crne naočare za sunce, a ovom prilikom je vodila ćerkicu Leu De Senu u šetnju.

Njena mezimica je nosila haljinicu sa dezenom "kokoške", a preko je imala beli džemper. Sve je uparila sa sandalicama i belim čarapama, dok je kosu vezala u dva repića.

Irina Šajk
foto: Profimedia

"Najlepša mama i ćerka", "Predivne", "Vau kakvo odelo", glasili su komentari fanova.

Poznato je da Irina Šajk privlči pažnju na modnim pistama, ali postalo je normalno da istu pažnju privlači i na ulicama svetske metropole. Ulice Njujorka su postale njena lična modna pista.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Podsetimo, Irina i holivudski glumac Bredli Kuper su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.