Sergej Kao Veljko: Nova cica! Trifunović smuvao našu voditeljku i to 20 godina mlađu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pohvalio se

Sergej Kao Veljko: Nova cica! Trifunović smuvao našu voditeljku i to 20 godina mlađu! (FOTO)

Iako se ne pojavljuje često u javnosti sa svojim devojkama, glumac Sergej Trifunović rešio je da razbije maler
Objavljeno: 10:37h

On je na premijeri filma „Jesen samuraja” crvenim tepihom prošetao sa voditeljkom sportskih vesti Jovanom Guzijan, koju je sve vreme čvrsto držao za ruku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njih dvoje su očigledno situaciju iz filma u kojem ona glumi njegovu devojku preneli u stvarnost, pa su emocije sa platna sevnule i van kamera. Nasmejani i zagrljeni, glumac i TV lice sportskog kanala prošetali su i pozirali novinarima, dok su sve oči bile uprte u njih. Sergej je, koračajući crvenim tepihom, voditeljku uhvatio za ruku i svima je bilo jasno da je bacio oko na nju. Iako on ima 44 godine, a Jovana dvadeset manje nego on, njima razlika u godinama ne predstavlja problem.

foto: Damir Dervišagić

- Jovana i Sergej upoznali su se na snimanju filma „Jesen samuraja”, u kojem glume ljubavni par. Iako se ona na platnu pojavljuje tek na nekoliko minuta, Sergeju se dopala čim ju je upoznao. Koliko je zaljubljen u voditeljku, govori činjenica da ne voli da eskponira privatni život u javnosti, a nju je prošetao pred medijima na crvenom tepihu. Ovaj njegov potez je bio pravo iznenađenje za sve glumce koji nisu znali da se njihovo druženje nastavilo i nakon snimanja - kaže izvor i dodaje:

- Sergej sa prijateljima retko priča o devojkama, Jovanu nije predstavio čak ni bratu Branislavu kao svoju novu devojku. Njihov odnos još tajna za sve, pa tako i glumčeve bliske prijatelje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.