SVE JOJ SE RASPALO! Lepa Brena je bila poznata po ŠLJOKICAMA i MINI SUKNJAMA: Neko POSEBAN joj je ŠIO KOSTIME!
Foto: Vladimir Sporčić

niste znali!

SVE JOJ SE RASPALO! Lepa Brena je bila poznata po ŠLJOKICAMA i MINI SUKNJAMA: Neko POSEBAN joj je ŠIO KOSTIME!

Poznatoj pevačici kostime je šila draga osoba

Objavljeno:

Lepa Brena, među prvima je nosila kratke suknjice, a šljokice i resice bile su zaštitni znak njenog stila, a ona se sa setom u glasu prisetila tog vremena i objasnila zašto danas nema nijedan od tih kostima.

- Verovali ili ne, nisam uspela da sačuvam nijednu haljinu i nijedan kompletić iz perioda od 1982. do 1990. godine zato što su se svi oni raspali od znoja zbog onih mojih čuvenih „dva koncerta dnevno“ - priča Lepa Brena, i dodaje:

Lepa Brena
foto: Instagram

- Sve te kostime mi je šila moja majka i pravila je uvek dva-tri ista da bih jedan suv imala za prvi koncert u 18 sati, a drugi za koncert od 20 sati. Pošto se svi sećamo kako su izgledali moji koncerti i koliko energije sam ostavljala na bini, ostala sam bez kostima, ali sačuvala sam uspomene - kaže folk diva.

Lepa Brena je naglasila da zbog toga posebno žali jer bi mnoge haljine iz tog perioda danas bile pravi modni rariteti. Ona je i objasnila šta radi sa garderobom koju zbog prirode posla često kupuje, ali ne može da je nosi više od jedanput.

- Moj posao je takav da svu garderobu, kako privatnu, tako i scensku, poklanjam svojim drugaricama i prijateljicama - objasnila je Lepa Brena.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.