Mama Ceca upoznala novog Anastasijinog dečka! Evo šta mu je tom prilikom otkrila! (FOTO)
Foto: Print Screen Instagram

kad ljubav cveta

Mama Ceca upoznala novog Anastasijinog dečka! Evo šta mu je tom prilikom otkrila! (FOTO)

Mladi par se ne oglašava i krije svoju ljubav od široke javnosti, ali bliski izvori uvek na vreme obaveštavaju
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubav između Anastasije Ražnatović i košarkaša Miloša Teodosića cveta. Iako se njih dvoje ne oglašavaju povodom ove romanse, „ Alo!” saznaje da golupčići i te kako uživaju u ljubavi i da je Anastasija upoznala novog dečka sa svojom mamom popularnom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ceco, spremi se - stižu unuci! Teo o Anastasiji: Imaćemo brdo dece! (FOTO)

Jedini problem novopečenom paru predstavlja daljina, obzirom na to da Teo igra za moskovski košarkaški klub CSKA. Oni svakodnevno komuniciraju zahvaljujući društvenim mrežama. Teško im pada što su razdvojeni, ali su se dogovorili da Anastasija povremeno otputuje u Moskvu, jer Teodosić trenutno nije u mogućnosti da često dolazi u Srbiju.

Zbog njega su raskinuli Veljko i Ksenija! Voditeljka uhvaćena u zagrljaju Sorajinog dečka! (FOTO)

A photo posted by (@raznatovic_anastasija) on

Bliski prijatelji novopečenog para za „Alo!” otkrivaju da su Anastasija i Miloš srećni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović.

- Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana rešila je da svog izabranika i upozna sa njom. Kako se Ceca nikada nije mešala u ljubavni život svoje dece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je srećna jer je videla da je njena ćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi. Ceca je sa Teom razgovarala o uspehu sportista, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se majki dopao njen izbor partnera - otkriva izvor.

A photo posted by (@raznatovic_anastasija) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.