Ljubavna priča Danice iz Lajanja na zvezde slađa je i od one čuvene - Kako Tanjug javlja: Ja te volim! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

sad ćete je još više voleti

Ljubavna priča Danice iz Lajanja na zvezde slađa je i od one čuvene - Kako Tanjug javlja: Ja te volim! (FOTO)

"Kako Tanjug javlja: Ja te volim“ - šaputao joj je Dragan Mićanović u filmu „Lajanje na zvezde“, ali Natašin ljubavni život bila je još lepša priča
Objavljeno: 12:07h

Nataša je pre nekoliko godina ispričala da je njena prva ljubav bio Petar Leković, koji ju je prvi zaprosio. On je imao devet, a ona sedam godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Došao je sa dva druga pod moj prozor i pevao je pesmu „Za Beograd“, a onda me je zaprosio. Deca su nam organizovala svadbu, spremili su i burme i mi smo se „venčali“. Nikad se nismo razveli. Cela škola znala je za naše simpatije. Kad su ga na razglasu pominjali jer je bio đak generacije, ceo razred okretao se ka meni, a učiteljica mi je namigivala - ispričala je Nataša, a onda otkrila još neke stvari koje su joj dečaci priređivali.

foto: Damir Dervišagić

- Sećam se Saše Savića iz Sarajeva, bili smo zaljubljeni u nekom sedmom razredu, u Trpnju, na moru. Za rastanak me je pozdravio lastinim skokom u more, skočivši s najveće šipke trajekta koji se uveliko kretao. Jedan dečko neprestano je pisao grafite Nataša, volim te“ po mojoj zgradi, u ulazu. Pisali smo jedni drugima ljubavna pisma. To su bile tako nevorovatno čiste, iskrene emocije. Spadam u one što se izlažu raznim emotivnim trošenjima, ali me ona neprestano obnavljaju - ističe glumica koja se proslavila u ulozi Danice u filmu "Lajanje na zvezde".

Danas je gotovo svake večeri možete videti u predstavama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nešto manje u filmskim ulogama, a svoju privatnost čuva za sebe.

Ipak, Danica je jednom prilikom otkrila detalje upoznavanja sa svojom velikom ljubavlju:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.