PARIS HILTON SPREMA SVADBU KAKVA SE JOŠ NIJE NIKADA DOGODILA: Za noć će promeniti čak 10 haljina!
Foto: Profimedia

opa

PARIS HILTON SPREMA SVADBU KAKVA SE JOŠ NIJE NIKADA DOGODILA: Za noć će promeniti čak 10 haljina!

Čini se da će Paris imati dovoljno vremena da promeni puno autfita. Naime, otkrila je da će promeniti 10 odevnih kombinacija

Objavljeno:

Paris Hilton otkrila je detalje vezane za svadbu sa svojim izabranikom Karterom Reumom , a sudeći po svemu, planira venčanje iz bajke.

– Biće to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano – rekla je Paris tokom gostovanja u emisiji “The Tonight Show”.

Čini se da će Paris imati dovoljno vremena da promeni puno autfita. Naime, otkrila je da će promeniti 10 odevnih kombinacija, s obzirom da će venčanje trajati nekoliko dana. Kako je dodala, njen budući muž nije tako zahtevan, pa se on verovatno neće presvlačiti toliko puta.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Celo venčanje će biti snimano, pa će fanovi imati priliku da vide kompletan proces ceremonije i zabave. Biće objavljen kao dokumentarna serija “Zaljubljena Paris”.

– Moj pređašnji dokumentarac “Ovo je Paris” završio je na lep način, ali želim da moji fanovi vide da sam na kraju dobila srećan završetak i našla svog princa iz bajke – rekla je Paris.

Paris je istakla da je planiranje venčanja stresan proces, a da je haljina jedino što je do sada obavila.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.