Zvezde pevaju zvezde 2 uskoro samo na Radiju S
Foto: Promo

nova sezona

Zvezde pevaju zvezde 2 uskoro samo na Radiju S

Počelo snimanje druge sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu!
Objavljeno: 14:40h

Nakon uspešne prve sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu „Zvezde pevaju zvezde“, Radio S pokreće i nastavak ove sjajne akcije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Početak druge sezone zakazan je za 16. novembar samo na talasima najslušanije radio stanice u Srbiji – Radiju S.

Najveće pop i rok zvezde sa ovih prostora opet će ukrstiti svoje znanje, talenat i moćni vokal sa već proverenim starim hitovima, koji će ovom prilikom dobiti svoj novi, još sjajniji izraz.

Na veliku radost publike, u sezoni „Zvezde pevaju zvezde 2“ biće baš oni izvođači koje najradije slušate i čije hitove pevušite već godinama.

Željko Joksimović, Dženan Lončarević, Neverne bebe, Marija Šerifović i Kaliopi Bukle su odabrana petorka za drugu sezonu projekta #ZPZ, a kao I prošle godine za svaku numeru biće snimljen i art work spot čija će premijera biti na oficijalnom YT kanalu Radija S.

Sve zanimljivosti o projektu, učesnicima, najatraktivnije kadrove sa snimanja spotova možete pratiti na facebook stranici, kao i na sajtu Radija S.

Od Radija S navikli smo da dobijemo samo najbolje, a „Zvezde pevaju zvezde 2“ biće upravo to - nepogrešiv spoj starog i novog, laganog i brzog, iskustva i harizme.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.