POTPUNO NEOČEKIVANO! TIKTOKER U ZVEZDAMA GRANDA! Ivan za Espreso: Bilo je otežavajućih okolnosti, ali...
Foto: prinstcreen

opa!

POTPUNO NEOČEKIVANO! TIKTOKER U ZVEZDAMA GRANDA! Ivan za Espreso: Bilo je otežavajućih okolnosti, ali...


Oglasio se nakon svega.

Objavljeno: 07:22h

Ivan Simić je proteklog vikenda prošao dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda".

Ovaj takmičar, koji je ranije bio poznat i kao tiktoker, dobio je više nego pozitivne komentare od Saše Popovića.

Ivan tik toker
foto: prinstcreen

Između ostalog, kreativni direktor "Grand produkcije" je Simiću rekao da bi rado radio sa njim i da u njemu vidi buduću zvezdu. Mi smo kontaktirali Ivana i na početku razgovora smo ga pitali da li su ga iznenadile Popovićevi pozitivni komentari.

– Nije me iznenadilo mišljenje Saše Popovića jer je on jedan veliki profesionalac od koga može mnogo toga da se nauči, ali mi je bilo jako drago jer kada čujete tako nešto od velikih ljudi, to nešto znači i moj pravac je sada jos čistiji.

Jesi li se uplašio kada si video kada si dobio samo jedan glas od stručnog žirija? Jesi li strahovao od izbacivanja?

– Nisam se uplašio kad sam video jedan glas, više sam bio iznenađen, ali tako se namestilo. Imao sam osećaj da prolazim i to sam na prve taktove video u pogledu Milija i Saše Popovića. Nije bilo najsjajnije, bilo je puno otežavajućih okolnosti na minut pred izlazak na binu, ali idemo dalje jače, jer mora bolje i biće bolje. Sreća u nesreći je što sam dobio mentora koga sam i želeo, tako da osećaj me vodio dobro, valjda je tako trebalo.

Zbog tvog odgovara se nameće pitanjem - kakvih si problema imao pre izlaska na scenu?

Ivan tik toker
foto: prinstcreen

– Ne bih to ni komentarisao, jer ljudi to shvate na pogrešan način ili kao vađenje, a meni to kao jakoj osobi ne stoji. U drugom krugu ću sve nadoknaditi i ispuniti najpre svoja očekivanja.

Pominjali smo jedan glas od stručnog žirija. Taj jedan glas je bio glas od Ane Bekute. Je li te iznenadilo što si baš od nje dobio podršku?

– Nije me iznenadio ni glas Ane Bekute, jako mi prija Anina energija i negde sam osetio da ću joj se dopasti. Jako volim i poštujem i Anu i njenu muziku i moja je čast što je takva veličina prepoznala nešto lepo u meni.

Da podsetimo da je Ivana produkcija odlučila da zadrži u takmičenju. Njemu će u nastavku mentor biti Aleksandar Milić Mili.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.