Endi Koen ne odustaje! Posle uvreda Amidžiću da je idiot, kod Felona u emisiji nastavio: Čovek je skroz pokrao (VIDEO)
Foto: Printscreen

Šou svetskih razmera

Endi Koen ne odustaje! Posle uvreda Amidžiću da je idiot, kod Felona u emisiji nastavio: Čovek je skroz pokrao (VIDEO)

Čovek jednostavno ne prestaje da napada
Objavljeno: 16:16h

Amerikanac Endi Koen, voditelj emisije "Vidi šta se dešava: Uživo" napao je pre mesec dana Ognjena Amidžića da je ukrao njegovu ideju za emisiju "Ami Dži šou".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji emisija koja je kompletno pokrala ceo naš koncept! Znamo da inspirišemo dosta ljudi širom sveta, pa smo to uzeli sa zadrškom, ali onda smo pogledali "Omni Dži šou" - rekao je Endi.

foto: Printscreen

Potom je dodao:

- Potpuno nas je pokrao! To je naš set, to je naša igra sa točkom, to je to! Samo nema brkova! Moj srpski nije naročito dobar, ali evo Omni Dži, ti si idiot - završio je voditelj. Amidžić se tada i nije preterano uznemirio:

- Znam o čemu se radi. Emisije su slične jer su sve emisije takvog tipa ustvari slične. Što se tiče toga što me je nazvao idiotom, to je njegov način komunikacije. Neka je on živ i zdrav - rekao je Amidžić za "Blic".

foto: Printscreen

Međutim, Koen nije prestao, baš želi za džabe da radi Ognjenu marketing i to na svetskom nivou. Američki komičar i voditelj Endi Koen osuo je paljbu po srpskom kolegi u emisiji "The Tonight Show" Džimija Felona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.