POTRESNA ISPOVEST: Bivša učesnica "Velikog Brata" PROŠLA KROZ PAKAO zbog BOLESTI, malo ko bi ostao JAK posle svega!
Foto: Printscreen B92

POTRESNO

POTRESNA ISPOVEST: Bivša učesnica "Velikog Brata" PROŠLA KROZ PAKAO zbog BOLESTI, malo ko bi ostao JAK posle svega!

Tanja kaže da joj je gore sada nego kada je sa 23 godine ostala bez noge.

Objavljeno: 14:22h

Bivša učesnica "Velikog brata" Tatjana Jovančević (48) u velikim je problemima i moli za pomoć. Njoj je u mladosti amputirana noga, a ove godine odstranjena joj je i desna dojka zbog tri tumora.

- Imam 48 godina i želim da živa i zdrava dočekam pedeseti rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki: "Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak" - počinje priču nekadašnja rijaliti zvezda i dodaje da je teško podnela operaciju u avgustu ove godine:

- Od tri tumora, izvadili su mi dva koja su bila maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju dojke. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to sve podnela jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu, ni dojku. Obećali su da neće i drugu dojku da mi seku, već da će pokušati da je spasu terapijama- rekla je ona za Informer.

Tatjana Jovančević
foto: Printscreen

- Meni je potrebna materijalna pomoć. Dobri i humani ljudi su mi jedina šansa da preživim. Treba mi drugačija ishrana, bolji stan za život, jer ovde gde sam sada nemam ni uslove. Živim od socijalne pomoći koja je užasno mala. Kao invalid sam 2012. godine dobila stan od države, ali je živeti u njemu grozno. Kada dolazim sa hemoterapije, ulazim u zgradu gde je lokva urina, špric, izvršena nužda... Prvo se ispovraćam, pa uđem u stan - priča Jovančevićeva.

Tanja kaže da joj je gore sada nego kada je sa 23 godine ostala bez noge.

- Tada su me smestili u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spase hemoterapijama, a nakon prve sam odmah ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Tada su mi rekli da imam dve opcije; da živim bez noge ili da umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora Slavka Tomića i rekla mu: "Doktore, secite mi nogu, ja hoću da živim!" - prisetila se zvezda "Velikog brata".

Tatjana Jovančević
foto: Tik tok printscreen/tatjana_tanja_jo

Tanja kaže da ju je otac nakon što se razveo od njene majke izbacio iz porodičnog stana: - Imala sam16 godina kada je moj otac doveo novu ženu, a mene oterao. Tada sam otišla kod majke, živele smo u 16 kvadrata, i to bez kupatila! Posle sam stanovala gde sam stigla, najčešće kod drugarica.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.