ISPLIVALA FOTKA JELENA KARLEUŠE KOJA TRESE INTERNET! I nju je ZATEKLO, morala odmah da reaguje! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit

ISPLIVALA FOTKA JELENA KARLEUŠE KOJA TRESE INTERNET! I nju je ZATEKLO, morala odmah da reaguje! (FOTO)

Podsetimo, JK je prilikom snimanja razglednice Beograda odlučila za veoma jednostavan, ali skupocen stajling.

Objavljeno:

Snimci kratkog putovanja Jelene Karleuše i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesić kroz centar srpske prestonice kada je pevačica iskusila kako je voziti se gradskim prevozom, a potom je zajedno prošetala sa Vesićem Skadarlijom uz pratnju trubača oduševili su brojne pratioce, a to je bio odličan šlagvort za zbijanje brojnih šala korisnika društvenih mreža.

Naime, Karleuša se vozila autobusom starim 60 godina, a fotografija iz gradskog prevoza nije izostala. Pevačica se na Instagramu pohvalila novom slikom, što je mnogima probudilo maštu da se našale na njen račun.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Jedan obožavatelj je napravio kolaž fotografija, gde na jednoj Jelena sedi u privatnom avionu i uživa u čarobnom pogledu, a na drugoj sedi u gradskom prevozu, a uz to sledi i zanimljiv opis.

Podsetimo, JK je prilikom snimanja razglednice Beograda odlučila za veoma jednostavan, ali skupocen stajling. Sivi kaput je pratio liniju njenog tela i savršeno istakao struk, a košta čak 4.500 evra, torbu od 1.950 evra, a uz ovu odevnu kombinaciju uklopila je duboke crne čizme poznate modne kuće od 1.295 evra.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Bonus video:

00:10

Jelena Karleuša i Goran Vesić u Skadarliji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.