Njena prva uloga osvojila je JUGU! Bila je VIRDŽINA, sada je udata za Zija Valentina i izgleda... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

Lepa Marta

Njena prva uloga osvojila je JUGU! Bila je VIRDŽINA, sada je udata za Zija Valentina i izgleda... (FOTO) (VIDEO)

Kad samo pomislite da su za nju mislili da je muško...
Objavljeno:

Čuvena "virdžina" iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler je već desetak godina profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Živi i radi na relaciji Pirot-Beograd, dok se njen šestomesečni sin Gordan i poznati suprug Zijo Rizvanbegović Valentino u Beogradu. Svaki slobodan trenutak, Marta koristi da ode do njih i pridruži im se. Priznaje da joj česta putovanja i lomatanje po autobusima sve teže padaju, ali je, kaže spremna sve da izdrži jer i porodicu i glumu obožava.

foto: Printscreen

- Gluma je posao koji znam i obožavam da radim i ona je mene odabrala, a ne ja nju. Posle "Virdžine", za koju sam pobrala evropske nagrade kakve niko nije imao u SFRJ, završila sam Akademiju lepih umetnosti, a u pozorište sam ušla monodramom "Žizela" koju je, po tekstu Radivoja Bojičića, režirao Savo Radović. Zahvaljujući poznanstvu direktora pirotskog pozorišta Gradimira Filipovića i režisera Radovića, došla sam ovde i počela da igram pomenutu monodramu, koja je sama po sebi najteži glumački izraz - kaže Marta, koja je u vreme prve filmske uloge , kao naturščik imala 14 godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.