DANAS SVI GLEDAJU U FOTKU ŠEHEREZADE: Glumica je ovo uradila PRVI PUT, niko nije mogao ni da veruje OVAKO nešto!
Foto: Profimedia

opa

DANAS SVI GLEDAJU U FOTKU ŠEHEREZADE: Glumica je ovo uradila PRVI PUT, niko nije mogao ni da veruje OVAKO nešto!

Devojčica Lejla unela je turskoj glumici novu radost u život

Objavljeno:

Fotografija Berguzar Korel, prvi put sa bebom u javnosti, oduševila je njene pratioce na društvenim mrežama, koji prate svaki njen korak, te i kako se snašla u ulozi majke po treći put.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Devojčica Lejla unela je turskoj glumici novu radost u život, te joj je popularna Šeherazada posvećena od prvog dana, zajedno sa suprugom Halitom Ergnečom.

Nakon što je priredila pravu prazničnu bajku za naslednicu, glumica je odučila da provede vreme sa malenom Lejlom na javnom mestu, a ono što je uradila oduševilo je sve. Naime, Berguzar je dojila ćerkicu u kafiću gde je sedela, te su mnogi aplaudirali tom potezu, budući da glumica ruši tabue dojenja na javnom mestu, što je sasvim prirodna i nužna pojava.

Šeherezada
foto: Printscreen

Osim što je uživala sa naslednicom u opuštenom izadnju, brižna mama je pazila da ništa ne ugrozi Lejlu, te ju je čvrsto držala u naručju, pozavši snažnu ljubav koji gaji prema njoj.

Takođe, na osnovu objava glumice na "Instagramu" , da se zaključiti da se većinski sama stara o domaćinstvu i da ima energije za sve izazove, što je iznenadilo mnoge ali i ulilo nadu mladim majkama poput nje.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.