DOLAZI NA ŠTAKAMA I VEOMA JE... Progovorili korisnici dobrotvorne kuhinje u kojoj se hrani naša poznata glumica!
Vesna Pećanac, Foto: Damir Dervišagić

tuga

DOLAZI NA ŠTAKAMA I VEOMA JE... Progovorili korisnici dobrotvorne kuhinje u kojoj se hrani naša poznata glumica!

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene

Objavljeno:

Mnogi ne znaju za tešku životnu priču glumice Vesne Pećanac, a kada su na društvenim mrežama isplivale bolne fotografije iz crkvene dobrotvorne kuhinje čiji je korisnik, svi su bili šokirani šta vide.

Vesna Pećanac
foto: Nebojša Mandić

Naime, mediji su posetili crkvenu kuhinju koju posećuje glumica, gde su potvrdili da Vesna dolazi.

- Dolazi ovde na štakama i uglavnom sama. Tiha je i povučena. Nisam znao da je ona glumica, ali sa fotografije koju ste mi pokazali sam je prepoznao, jer često nosi marame. U ovu kuhinju dolaze kulturni i školovani ljudi, a ne samo klošari kako većina misli - priča Milan Arsenović korisnik crkvene kuhinje i dodaje:

- Jedne prilike sam je video kako sedi na klupici kod Skadarlije, dok je sijalo sunce - poručuje Milan Arsenović.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/OMCHO

Jedan od korisnika crkvene kuhinje ističe da uvek prva ulazi na ručak.

- Vesna uvek prva ulazi kako bi uzela svoj ručak. Popovi je obožavaju i poštuju. Bila je ovde baš za Božić. Poslednjih mesec dana je sigurno ovde viđam, ali za ranije nisam siguran, jer ovde nisam ni dolazio - zaključuje jedan od korisnika crkvene kuhinje.

Podsetimo, srpska glumica Vesna Pećanac ostvarila je brojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno". Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.