PRIČALO SE DA JE GEJ, ALI SU GA ŽENE IPAK OBOŽAVALE: Znate li ko je KLINAC sa slike? DANAS JE NAŠ POZNATI PEVAČ!
Foto: Printscreen/Instagram/milanstankovic

šok

PRIČALO SE DA JE GEJ, ALI SU GA ŽENE IPAK OBOŽAVALE: Znate li ko je KLINAC sa slike? DANAS JE NAŠ POZNATI PEVAČ!

Stanković je aktivan i na Instagramu gde često deli svoje privatne fotografije, a s vremena na vreme se priseti i detinjstva i podeli poneku uspomenu

Objavljeno:

Pevač Milan Stanković proslavio se učešćem u “Zvezdama Granda”, a mnoge devojke tada su ludele za njim.

Sa druge strane, njegova specifična frizura tada je postala pravi hit, pa su se brojni mladići trudili da izgledaju baš kao i pevač koji je uvek bio prepoznatljiv kako pofrizuri, tako i po stilu oblačenja.

Milan je odneo pobedu u pomenutom takmičenju, a kasnije nas je predstavljao i na Evroviziji pesmom “Ovo je Balkan”. Iako nije pobedio, njegova popularnost je tada samo porasla i mnogi su mu predviđali inostranu karijeru.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Stanković je aktivan i na Instagramu gde često deli svoje privatne fotografije, a s vremena na vreme se priseti i detinjstva i podeli poneku uspomenu.

Pevača dugo nije bilo u javnosti, a fanovi su mu često postavljali pitanja na društvenim mrežama kada će se to promeniti i hoće li uskoro snimiti neku novu pesmu.

Podsetimo, Milan se nedavno pojavio u jednoj kafani u kojoj je nastupala Vesna Zmijanac, a njegov trenutni izgled je sve šokirao. Naime, pevač sada ima smeđu kosu, a na pomenutom nastupu pojavio se u sasvim drugačijem izdanju, o čemu je Objektiv već pisao.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.