ONI ĆE DA RAZBIJU VRAČAR: Grupa TI posle pune godine za one sa istančanim sluhom!! (FOTO)
Foto: Promo

KONCERT!

ONI ĆE DA RAZBIJU VRAČAR: Grupa TI posle pune godine za one sa istančanim sluhom!! (FOTO)

Posle skoro godinu dana GRUPA TI uživo u Beogradu u Božidarcu 10. decembra
Objavljeno: 19:27h

Posle skoro godinu dana GRUPA TI uživo u Beogradu u Božidarcu 10. decembra!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prošlo je godinu dana otkako je GRUPA TI nastupila u Božidarcu, pa su odlučili da se vrate na Vračar Rocks! festival u subotu, 10. decembra! Ilija i Trajče su u proteklih godinu dana svirali po klubovima i na festivalima širom regiona, a počeli su da osvajaju i Evropu: ,,Ova godina je krenula uzbudljivo, svirali smo prvi put koncert van prostora ex-YU, na Eurosonic festivalu, a tom prilikom je Trajče prvi put leteo avionom, pa je u svakom smislu bilo zabavno! Svratili smo i do Amsterdama i tamo snimili video za pesmu ,,Kako da joj kažem da mislim na nju". Jako se radujemo ponovnom koncertu u Božidarcu i susretu sa publikom koja nas podržava od samog početka", kazao je Ilija Duni povodom beogradskog koncerta koji pripremaju za 10. decembar!

foto: Promo

Pre grupe Ti nastupiće SERGIO LOUNGE, dvadesetčetvorogodišnji tastaturista iz Beograda. Pre nego što je pronašao svoj instrument u kompjuterskoj tastaturi, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu i kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu - lounge muzika, sa primesama italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike. Priliku da otvore novo izdanje Vračar Rocks! festivala 10. decembra imaće DOGS IN KAVALA, tri mladića sa različitih geografskih širina i dužina, stopljenih u beogradsku svakodnevnicu, koji od aprila 2016. komponuju i sviraju u zgradi Bigza. Motive pronalaze u snovima i podsvesti, a inspirišu ih surf i psihodelija. Dogs in Kavala su: Siniša - bas gitara, Nikola - bubnjevi, glas i Srdjan - gitara, glas. Grupa Ti, Sergio Lounge i Dogs in Kavala su uputili i zajednički video poziv sadašnjim i budućim fanovima, koji će ih možda otkriti baš u Božidarcu 10. decembra.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.