MILICA PAVLOVIĆ IMA PROBLEM!
Milica Pavlović, Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

AUUUU!

MILICA PAVLOVIĆ IMA PROBLEM!

Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila

Objavljeno:

Mnogi će se složiti da Milica Pavlović ima manekensku liniju i da uopšte nema potrebe da drži dijetu. Ipak, pevačica se sa većinom ne bi složila jer smatra da je poslednjih mesec dana ugojila.

Nedavno je sa tetkom bila na zimovanju, pa se malo opustila i prepustila slatkišima zbog čega je, kako kaže, nabacila koji kilogram.

- Posvetila sam se i porodici, tetki. Samo sam došla jedan dan i rekla tetki da pakuje kofere i da idemo na planinu. I mi pod rukicu, šetnja, pa sednemo, pa krofnice, pa kuvano vino, pa ovo, pa ono. Uželela sam se toga i prelepo mi je bilo- kaže pevačica za Grand Online i dodaje da se toliko opustila da nije mogla da kontroliše svoj pojačani apetit. Za glavnog krivca optužila je konobara koji joj je konstatno donosio slatkiše.

1 / 6 Foto: Instagram

Sve njene objave sa odmora gde "tamani" slatkiše verno je pratila i njena nutricionistkinja, koja ju je odmah po povratku u Beograd bacila na dijetu.

- Juče mi je dala dijetu. Odmah sam joj rekla 'Sad je ovakvo stanje, kad pogledam na dole od svog stomaka vidim samo stopala'. Eto, takvo je stanje trenutno - ističe ona, mada mi primećujemo da nikad bolje nije izgledala. Ipak, odmah nas je demantovala tvrdeći da vide drugi.

- Ne bih se složila. Primećuju i dizajneri koji mi šiju kostime za spotove i nastupe. Definitivno sam dobila blago proširenje - tvrdi Mica.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.