DUŠKO ĆE POŠIZETI ZBOG KARLEUŠE! Diva nikada izazovnija, utegla se i pokazala ATRIBUTE (FOTO)
Foto: Instagram

šokirala sve kombinacijom na minusu

DUŠKO ĆE POŠIZETI ZBOG KARLEUŠE! Diva nikada izazovnija, utegla se i pokazala ATRIBUTE (FOTO)

Karleuša je pozirala na terasi u jaknici i bodiju koji je savršeno istakao njen struk i zadnjicu, a na nogama je imala čizme do butina.

Objavljeno: 14:47h

Pop zvezda Jelena Karleuša otišla je na Kopaonik na odmor, a odatle je rešila da obraduje svoje pratioce novim fotografijama.

Iako je na pomenutnoj planini temperatura u minusu, Jelenu to nije sprečilo da pozira oskudno odevena i pokaže svoje izvajano telo.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

JK je i ovoga puta izabrala unikatnu kombinaciju i neon zelenu boju koja je u trendu ove sezone i možemo je videti u skoro svakom izlogu poznatih prodavnica garderobe.

Karleuša je pozirala na terasi u jaknici i bodiju koji je savršeno istakao njen struk i zadnjicu, a na nogama je imala čizme do butina.

Ogromne naočare i kapuljača podsetili su i pevačicu na vanzemaljca, te je takav emotikon i stavila u opisu objave na Instagramu.

"Ski" stajling je oduševio njene pratioce, te su odmah usledili mnogobrojni lajkovi, kao i komentari.

"Bomba", "Ovo je predobro", "Da li si realna?", Prezgodna si", "Ne plašiš se zime", "Dominiraš", samo su neki od poruka ispod objave.

1 / 6 Foto: Instagram

Inače, Jelena Karleuša iskoristila je priliku da se oglasi povodom napada Rusije na Ukrajinu.

Popularna pevačica, u svom stilu, morala je da da svoje mišljenje povodom ove važne teme, a sve je sročila u jednoj rečenici.

- Smireno prolazim kroz tranziciju od anksioznosti izazvane pandemijom do anksioznosti izazvane ratom - istakla je JK na svom Insta storiju.

Podsetimo, Ruska vojska rano jutros krenula je u akciju i napala Ukrajinu. Za sada glavni udar kako javljaju svetski mediji ide iz pravca Donbasa i Luganska. Akcija je počela rano jutros u 3:50 po srednje evropskomvremenu, kada je ruski predsednik objavio napad na Ukrajinu.

Podsetimo, Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića na dan Božića za porodično nasilje, o čemu javnost nije prestajala da bruji.

Naime, ona je tokom proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika prijavila da ju je fudbaler navodno ošamario i pljunuo. On je dobio zabranu prilaska od 48 sati, a o detaljima se i dalje uveliko govori.

"Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo", navodno je tada rekao Duško Tošić.

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.