MANDA GA JE NAPUSTIO KADA MU JE NAJVIŠE TREBAO: Sin pokojnog glumca je VEĆ VELIKI MOMAK koji majci zadaje MUKE!
Foto: Story

promena!

MANDA GA JE NAPUSTIO KADA MU JE NAJVIŠE TREBAO: Sin pokojnog glumca je VEĆ VELIKI MOMAK koji majci zadaje MUKE!

Sin Anje i Milorada Mandića napunio je prošle godine 15 godina.

Objavljeno:

Sin Anje i Milorada Mandića, Andrija Mandić, na putu je da stasa u pravog momka, a njegova majka podelila je na društvenim mrežama kroz koje to "muke" prolazi sa njim.

1 / 6 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Glumica je isticala da sa sinom gradi odnos pun poverenja i trudi se da mu bude oslonac u životu, nakon očeve smrti, ali, kako Andrija ulazi u pubertet, Anastasija Anja Mandić nailazi na prepreke, sa kojima se susreće svaka majka tinejdžera.

Naime, Mandina udovica otkrila je da njen sin menja ponašanje, te da je pravi adolescent, što je ujedno i zabavlja ali predstavlja i izazov.

- Jedan od znakova da je nečija adolescenija počeka je da nikada kad vam treba, nema tople vode u bojleru. I onda ide čuveno iščuđavanje počinoca : "Kako je moguće da je nema?" - napisala je ponosna mama i dodala:

Anja Mandić
foto: Instagram/anjuta_mandic

- Kada telefon zvoni jedino pitanje koje sledi je: "Je l ima nešto da se jede?" , " Ne moraš još da dolaziš". Kao i činjenica da kada se otvori frižider, koji je bio pun, deluje kao da ga je neko usisao.

Anja Mandić
foto: Instagram/anjuta_mandic

Ipak, Anja uspeva da neguje blizak odnos sa sinom, te ove sitne razmirice, koje prolazi sa njim, kratkog su daha i sasvim normalne za Andrijin uzrast.

Podsetimo, poznati glumac Milorad Mandić Manda pre 6 godina pao je na sceni pozorišta Vuk Karadžić. Reanimirala ga je hitna pomoć duže od sat vremena, ali, nažalost, njegov organizam nije uspeo da se izbori i preminuo je 15.06.2016 godine.

Rođen je u Beogradu , 3. maja 1961. godine. 21. godini je postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. 6 godina kasnije je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.