BRUTALNA MAKLJAŽA U BRAZILSKOM DERBIJU: Pesničenje, šutiranje u leđa, intervenisala i policija! (VIDEO)
Tuča fudbalera, Foto: Printscreen/YouTube/N Sports

običaj je

BRUTALNA MAKLJAŽA U BRAZILSKOM DERBIJU: Pesničenje, šutiranje u leđa, intervenisala i policija! (VIDEO)

Posle desetak minuta prekida, sudija je samo svirao kraj bez ijednog dodeljenog kartona

Objavljeno: 08:47h

Žestoka tuča fudbalera viđena je prethodne noći u Brazilu, tokom utakmice između gradskih rivala iz Kuritibe, Atletiko Paranensea i Koritibe.

U pitanju je duel savezne brazilske države Parane, završen je bez pobednika (1:1), ali i bez crvenih kartona - iako je tuča bila sve, samo ne bezazlena.

Počela je nakon jedne provokacije defanzivca Koritibe Marsija Silve, da bi igrač domaćeg tima, Atletiko Paranensea, Urugvajac David Terans, nešto žustrije reagovao.

Da ih nisu dirali sve bi se završilo na koškanju, ali kao što je običaj, 3-4 igrača su pritrčala da smire situaciju i samo stvorila utisak da je sukob veći nego što jeste. Onda je dotrčao i napadač Koritibe Alef Manga i udario Teransa i bilo je jasno da nema nazad.

Manga je zasluženo dobio ubrzo jer ga je u nokdaun preciznim udarcem bacio kapiten domaćih Tijago Heleno. U opštoj gužvi koja je usledila, taman kada je delovalo da se strati smiruju, Pedrinjo je takođe udario Mangu, ali mučki ga šutnuvši s leđa, pa krenuo u beg od gostujućih igrača. Utrčao je i jedan navijač...

Na kraju je čak i policija morala da ulazi na teren, a posle desetak minuta prekida, sudija je samo svirao kraj bez ijednog dodeljenog kartona!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.