VELIKI PROBLEM ZA ATAMANA: Povredio im se glavni igrač, verovatno propušta ostatak Eurobasketa!
Ergin Ataman, Foto: EPA/Zurab Kurtsikidze

kako će bez njega

VELIKI PROBLEM ZA ATAMANA: Povredio im se glavni igrač, verovatno propušta ostatak Eurobasketa!

Turska je završila grupu na dugom mestu

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Turske izgubila je poslednji meč grupe protiv Španije, samim tim i prvu poziciju, a ostala je i bez ponajboljeg igrača Šejna Larkina čije je učešće u nastavku turnira sada potpuno neizvesno. Selektor Turaka Ergin Ataman potvrdio je da je njegov adut iz Efesa poslat kod specijaliste u Istanbul gde će se utvrditi stepen povrede ruke.

- Šejn ima veliki problem sa rukom. Leteće za Istanbul na pregled i snimanje, imamo jednog od najboljih doktora za tu vrstu povreda na svetu - aludirao je na klupskog lekara iz Efesa Ataman.

- On će pogledati kakva je situacija sutra pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje, a ni psihološki (Larkin) nije najspremniji - locirao je i taj problem kod svog igrača selektor Turaka.

Turska je završila grupu na dugom mestu, u osmini finala će na trećeplasiranog iz grupe B (Francuska ili Slovenija), a u četvrtfinalu, ukoliko prođu, mogli bi i na Srbiju, naravno ukoliko i naš sastav opravda očekivanja.

Uprkos problemima, Larkin bi trebalo da se vrati u tabor Turaka i bude na raspolaganju Atamanu u Berlinu, naravno ukoliko njegovo zdravstveno stanje bude zadovoljavajuće.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.