IZNENADNA ŠANSA PARTIZANU ZA PROLAZ DALJE! Može li ovo da bude preokret u dvomeču sa Fejenordom?!
FK Partizan, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

liga konferecnija

IZNENADNA ŠANSA PARTIZANU ZA PROLAZ DALJE! Može li ovo da bude preokret u dvomeču sa Fejenordom?!

Dobar deo posla fudbaleri Fejnorda su završili u Beogradu, ali predstoji im revanš, a budi se nada navijačima i igračima Partizana.

Objavljeno:

Kako stoje stvari u preostali segment bitke za četvrtfinale Lige konferencije tim iz Roterdama mogao bi da uđe bez šefa stručnog štaba na klupi.

Postao poznat kao klinac zbog pokazivanja srednjeg prsta,da li će biti na tribinama.

Kako saznaje ESPN Arne Slot je zbog bolesti propustio pripreme za revanš utakmicu sa Partizanom, a moguće je da izostane sa sutrašnjeg duela zakazanog za 21 čas.

Navijači holandskog kluba napravili incident na startu meča u Humskoj.

Isti izvor navodi da se ni Slotov asistent Marino Pušić ne oseća dobro, te je trening prvog tima vodio Spajk Halshof, trener juniora Fajenorda. a upravo on ili Džon de Volf će izaći pred medije na redovnoj konferenciji uoči meča.

1 / 2 Foto: Starsport

Problem sa kojim se suočavaju članovi stručnog štaba nadovezao se na prethodne glavobolje s obzirom na to da će zbog povrede stopala izostati prvi golman Fajenorda Džastina Bijloua.

Podsetimo, holandski klub je u Humskoj slavio 5:2, a u nedelji okarakterisanoj kao odlučujućoj posle revanša sa Partizanom odigraće i čuveni Klasiker, prvenstvenu utakmicu sa liderom Ajaksom za kojim kaska osam bodova.

Espreso/Mozzart sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.