BIVŠI TRENER PARTIZANA NA STUBU SRAMA! Uznemiravao mlade devojke, gurao ih u prostituciiju!
Foto: EPA/Khaled Elfiqi

bruka!

BIVŠI TRENER PARTIZANA NA STUBU SRAMA! Uznemiravao mlade devojke, gurao ih u prostituciiju!

Dve su čak priznale da im je Avram Grant platio da imaju polne odnose

Objavljeno: 10:18h

Izraelski fudbalski trener Avram Grant suočava se sa najmanje šest optužbi za polno uznemiravanje.

FIFA je pokrenula istragu pre mesec i po dana, a izraelska televizija "Channel 12" produbila je istragu. Sada su javnosti poznati detalji o tome kako je Grant uznemiravao mlade devojke, koje su htele raditi u klubovima koje je on vodio.

Jedna od devojaka u dokumentarcu tvrdi da je Grant pokušao gurnuti u prostituciju dok je još bila u srednjoj školi. Navodno joj je slao poruke i svoje fotografije te nakon toga tvrdio da ih je poslao slučajno. Devojka je prepričala da je jednom hteo napasti u automobilu, ali da ga je ona odgurnula i pobegla te je to bio kraj njihove veze.

Avram Grant
foto: EPA/Geoff Caddick

Dve devojke su priznale da im je Grant platio za seks. Jedna od njih rekla je da joj je obećao posao nakon što odsluži vojni rok. Grant je sve te priče negirao te naglasio kako je njegov odnos sa ženama uvek bio korektan i da im nikad nije hteo nauditi.

Grant je tokom karijere trenirao brojne izraelske klubove, ali ipak je najpoznatiji po tome što je vodio engleske klubove Čelsi, Portsmut i Vest Hem. Bio je i selektor reprezentacija Izraela i Gane, a 2012. godine vodio je i Partizan.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.