KRUŠEVLJANI BRZO REŠILI PITANJE TRENERA! Stručnjak koji je bio šampion sa Partizanom seo na klupu Napretka (FOTO)
Foto: Starsport©

čeka ga težak zadatak!

KRUŠEVLJANI BRZO REŠILI PITANJE TRENERA! Stručnjak koji je bio šampion sa Partizanom seo na klupu Napretka (FOTO)

Zoran Milinković vodio je u karijeri brojne domaće klubove

Objavljeno: 16:48h

Posle poraza od Voždovca postalo je jasno da je, da bi sačuvali mesto u gornjem delu tabele i izborili plej-of, neophodna šok terapija u Kruševcu. Kako je trener uvek glavni i odgovoran za rezultate, došlo je do promene na čelu stručnog štaba.

Tim povodom u sredu je u Kruševcu održana konferencija za novinare na kojoj je promovisan novi šef struke Napretka Zoran Milinković.

- Čast mi je da radim u klubu svete i bogate istorije. Aktuelni trenutak nalaže da se konsolidujemo i uzmemo dovoljno bodova da se plasiramo u plej-of. To je naš kratkoročni cilj, a verujem da će se u međuvremenu iskristalisati i dugoročni ciljevi i da ćemo u doigravanju igrati sa najboljim srpskim klubovima, a potom učestvovati u realizaciji novih uspeha na zadovoljstvo svih koji vole Napredak - izjavio je na predstavljanju Milinković i dodao:

Moji saradnici i ja, zajedno sa igračima, učinićemo sve da budemo ponos grada. Rukovodstvu kluba želim da se zahvalim na ukazanom poverenju, sa velikom verom da ću ga opravdati - rekao je novi trener Napretka Zoran Milinković.

Iskusni stručnjak koji je sa Partizanom osvojio titulu šampiona u prvenstvu 2014/15. Vodio je brojne domaće klubove, među njima i Spartak, sa kojim je bio četvrti u sezoni 2010/11, nakon čega je preuzeo Vojvodinu. Kolubaru je u prethodnom prvenstvu uveo u Superligu. U inostranstvu je radio u Arisu iz Soluna, kiparskom Anortozisu, banjalučkom Borcu, Al Džahri iz Kuvajta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.