BLIZU JE ZAVRŠETAK JEDNE SJAJNE KARIJERE! Nastup na Svetskom prvenstvu mu je jedini preostali motiv!
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

DANI ODLUKE!

BLIZU JE ZAVRŠETAK JEDNE SJAJNE KARIJERE! Nastup na Svetskom prvenstvu mu je jedini preostali motiv!

Geret Bejl neće više igrati fudbal ukoliko se Vels ne plasira u Katar

Objavljeno: 17:36h

Kapiten reprezentacije Velsa i svojevremeno jedan od najboljih fudbalera sveta Geret Bejl blizu je odluke da se povuče iz fudbala. Kako pišu španski mediji, velški fudbaler će to uraditi ukoliko se njegova reprezentacija ne plasira na Svetsko prvenstvo.

Bejl je jedan od igrača koji su, uprkos velikoj karijeri, mogli da naprave mnogo veće stvari da su ih povrede zaobišle. Velšanin je mnogo puta tokom svoje karijere bio van terena zbog fizičkih problema, a u poslednje vreme ga prate i spekulacije da lažira povrede kako ne bi igrao utakmice. Međutim, kada brani boje svoje države Bejl je najmotivisaniji fudbaler na terenu.

Geret Bejl, Danijel Zibert
foto: EPA/Olaf Kraak

To je dokazao i u polufinalnom meču baraža za Svetsko prvenstvo u kom je Vels savladao Austriju rezultatom 2:1, a fudbaler madridskog Reala postigao je oba gola i doveo svoju selekciju na korak od Katara.

Upravo je nastup na Svetskom prvenstvu i jedini preostali motiv za Bejla u karijeri, a ukoliko se to ne desi, najveći velški fudbaler ikada će verovatno okačiti kopačke o klin.

Poslednji stepenik do Katara za Vels i Bejla biće pobednik duela u kom se sastaju Škotska i Ukrajina, a taj meč će se odigrati u junu, tako da ćemo na konačnu odluku o eventualnom penzionisanju Bejla sačekati do leta. Postoje izgledne šanse da utakmica protiv Škotske ili Ukrajine bude i poslednja u karijeri za Bejla.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.