Smestili ga u ćumez: Izbačenom fudbaleru Jagodine s porodicom klub pronašao "stan"! (FOTO)

Tuga srpskog fudbala

Smestili ga u ćumez: Izbačenom fudbaleru Jagodine s porodicom klub pronašao "stan"! (FOTO)

Vrlo verovatno je da se radi žargonski rečeno - ćumezima, sumnjaju u Sindikatu i očekuju da im stignu fotografije tih stanova
Objavljeno: 15:08h

Četvorica fudbalera Jagodine izbačena su iz stanova, pošto klub nije plaćao svoje obaveze, iako je po ugovorima bio obavezan da obezbedi smeštaj igračima. Vapaj igrača Jagodine: Nemam šta da jedem ni gde da spavam! (FOTO) Kapiten Aleksandar Filipović, Mladen Popović, Aleksandar Stojimirović i Frensis Kjereme trenutno prolaze kroz izuzetno težak period u karijeri, možda i najteži. Dvojica od pomenutih su nakon meča u Lučanima protiv Mladosti morala da spavaju kod svojih domova odakle su rodom, a dvojica su prespavala kod prijatelja.

Nakon pisanja medija, između ostalog i Espresa, Jagodinci su navodno pronašli rešenja. Do 15.00 sati, kako saznajemo, pomenuti kvartet igrača bi trebalo da preuzme ključeve od novih stanova. Novih, doduše izgleda samo na papiru, pošto kako nam je rečeno u Sindikatu profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" jedan od igrača je nakon što je video stan rekao "da tu ne bi prespavao!".

FK Jagodina je ponudila novi smeštaj igraču koji ima porodicu i koji je pre par dana izbačen iz stana... Smeštaj je takav da nije dostojan jednog profesionalnog fudbalera.. Ponižavajuće, pogledajte i uverite se sami... - stoji na Fejsbuk profilu
Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".
- Vrlo verovatno je da se radi žargonski rečeno - ćumezima - sumnjaju u Sindikatu i očekuju da im stignu i ostale fotografije stanova. - I kod ostalih igrača Jagodine nije zavidna situacija po ovom pitanju, ali su im stanodavci malo fleksibilniji.
(Aleksander Vlajković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.