PRETHODNE PONUDE JE ODBIJAO, HOĆE LI I OVE: Stanković pred velikom odlukom, 2 kluba hoće trenera Zvezde!
Dejan Stanković, Foto: Starsport

ozbiljan novac

PRETHODNE PONUDE JE ODBIJAO, HOĆE LI I OVE: Stanković pred velikom odlukom, 2 kluba hoće trenera Zvezde!

Neme dileme da su trenerski uspesi bivšeg asa Crvene zvezde, Lacia i Intera, propraćeni ne samo u Italiji već i u drugim delovima planete

Objavljeno: 14:49h

Nisu samo igrači u fokusu, pred letnji prelazni rok. Klubovi polako merkaju i trenere. Jedan od onih koji je skrenuo pažnju na sebe je i Dejan Stanković, aktuelni šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Pre nekoliko meseci usledio je poziv Sampdorije, ali je Stanković ostao veran crveno-belima sa kojima ima ugovor do juna 2024. godine. Međutim, širi se krug zainteresovanih. Kako ekskluzivno saznaje MaxBet sport mladi trener se nalazi na meti dva kluba iz Dubaija. Njihovi predstavnici su odlučni da angažujušsefa stručnog štaba šampiona Srbije.

Trka je otvorena i preko posrednika su ponudili ekstra uslove za saradnju uz godisnju platu od oko 2, 5 miliona evra! Ova suma je bez bonusa, tako da nema dileme da je ponuda ekstra, a čak su spremni da plate i obeštećenje, zbog toga što Stanković ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Stanković je skoro dve i po godine na kormilu crveno-belih, a osvojio je dve titule, Kup Srbije i dva puta je prezimio u Ligi Evrope uz plasman u osminu finala. Ostaje da se odradi finiš sezone u kojem je cilj odbrana duple krune, a onda da se donese konačna odluka.

Neme dileme da su trenerski uspesi bivšeg asa Crvene zvezde, Lacia i Intera, propraćeni ne samo u Italiji već i u drugim delovima planete.

(Espreso/MaxBet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.