ČUKA ČUVA OKOSNICU TIMA: Sale Ilić će biti zadovoljan obavljenim poslom, najbolji ostaju na Brdu!
Fudbaleri Čukaričkog, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

dobar potez

ČUKA ČUVA OKOSNICU TIMA: Sale Ilić će biti zadovoljan obavljenim poslom, najbolji ostaju na Brdu!

Obavili smo veliki posao produžetkom ugovora sa četvoricom igrača

Objavljeno:

Fudbalski klub Čukarički produžio je danas ugovore sa četvoricom igrača.Kako se navodi na klupskom sajtu, golman Nemanja Belić i Darko Puškarić potpisali su ugovore na po godinu dana, Stefan Čolović na godinu i po, a golman Novak Mićović produžio je ugovor na još četiri godine.

Golman Nemanja Belić je na Banovo brdo stigao 2017. godine, a do sada je branio u 46 utakmica.

Štoper Darko Puškarić je u Čukarički takodje došao na leto 2017. godine, a nedavno je za beogradski klub odigrao 100. meč. Najiskusniji je pojedinac medju belo-crnima, a iako na poziciji štopera, po potrebi je igrao na mestu desnog beka i defanzivnog veziste.

Vezni igrač Stefan Čolović je u Čukarički došao iz irskog Dandalka, u januaru prošle godine. Od tada je odigrao 44 utakmice i postao je gotovo nezamenljiv od dolaska trenera Saše Ilića. Ugovor mu je isticao u decembru ove godine.

Golman Novak Mićović je planiran kao zamena za Djordja Petrovića, koji je potpisao ugovor sa članom MLS lige Nju Inglandom iz Bostona. Mićović je prošao Omladinsku školu Čukaričkog, bio je na pozajmici u IMT-u, a branio je sedam puta za prvi tim.

FK Čukarički
foto: Starsport©

- Obavili smo veliki posao produžetkom ugovora sa četvoricom igrača. Belić i Puškarić su od izuzetnog značaja za ekipu, ne samo zbog svojih igračkih, već i ljudskih kvaliteta. Dugo su u Čukaričkom, znaju sistem funkcionisanja kluba, ključni su za atmosferu u timu. Imaju vrlo važnu ulogu i van terena, a dogovor sa njima smo postigli vrlo brzo - rekao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

- Čoloviću je isticao ugovor u decembru, nismo želeli da ispustimo igrača koji se sjajno uklopio u tim. Igra na zahtevnoj poziciji, izuzetno je kreativan. Mićović je budućnost kluba, momak u kojeg imamo veliko poverenje. Već je na nekoliko mečeva pokazao ogroman potencijal, na njemu je da nastavi da radi i da se razvija, sigurni smo da će biti dostojna zamena za Djordja Petrovića - dodao je Grkinić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.