AKO OVAKO NASTAVI BIĆE I BOLJI OD OCA: Da vidite samo kako igra Kristijano Junior, tata je PONOSAN! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo Žunior, Foto: Printscreen/Twitter

OČEKIVANO

AKO OVAKO NASTAVI BIĆE I BOLJI OD OCA: Da vidite samo kako igra Kristijano Junior, tata je PONOSAN! (VIDEO)

Kristijano junior je od februara deo Junajtedove akademije, koja se nalazi na tradicionalnom vaskršnjem Mediteranskom internet kupu u Kosta Bravi

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je na zalasku karijere, ali bi vrlo lako za nekoliko godina na velikoj sceni mogli da gledamo njegovog sina.

Kristijano junior igra za mladi tim Mančester junajteda, a osim što je nasledio očeve fudbalske gene, kopira i njegovo proslavljenje golova.

Nakon što je zatresao mrežu protivnika na U12 turniru u Španiji, sjajno isprativši loptu posle slobodnog udarca, mlađi Ronaldo je u stilu svog oca proslavio gol uz čuveni Ronaldov "siju" skok.

Kristijano junior je od februara deo Junajtedove akademije, koja se nalazi na tradicionalnom vaskršnjem Mediteranskom internet kupu u Kosta Bravi.

Nedavno je bio strelac i protiv Vest Bromvič Albiona, a saigrač mu je Kai Runi, sin bivšeg Ronaldovog saigrača iz Junajteda Vejna Runija.

- Videćemo da li će moj sin postati sjajan fudbaler. Ima potencijal. Brz je dobro dribla, ali to nij dovoljno. Uvek mu kažem da su za uspeh potrebni naporan rad i posvećenost. Neću vršiti pritisak na njega da postane fudbaler, ali ako me pitate da li želim da to bude, onda da. Najvažnije je da bude najbolji u onome što radi, bez obzira da li je fudbaler ili doktor - rekao je jednom prilikom Ronaldo o svom sinu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.