DA SE GLEDAO SAMO TEREN PONELI BISMO TITULU ŠAMPIONA: Stolica NAJBOLJI MOGUĆI!
Milorad Vučelić, Foto: Starsport©

fk partizan

DA SE GLEDAO SAMO TEREN PONELI BISMO TITULU ŠAMPIONA: Stolica NAJBOLJI MOGUĆI!

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić obratio se javnosti na okupljanju tima pred novu sezonu.

Objavljeno: 11:38h

Vučelić je istakao da je i u prethodnoj godini postignut veliki takmičarski uspeh, a da su sada ambicije još veće.

"U minuloj godini mi smo postigli veliki takmičarski uspeh i mi smo pod rukovodstvom trenera Aleksandra Stanojevića, kome zahvaljujem svemu što je uradio za Partizan imali takmičarski uspeh. Da je samo takmičarski deo na terenu bio u pitanju verovatno bi mi poneli šampionsku titulu", rekao je Vučelić i dodao:

1 / 3 Foto: Espreso/Srđan Novaković

BIVŠI TRENER PARTIZANA O STOLICI: On bi izabrao drugo ime (koje se nije spominjalo)!

Spekulisalo se sa nekim drugim imenima, a na kraju je na mesto šefa struke Partizana stigao Ilija Stolica.

"Izabrali smo sa velikom svešću odgovornosti najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu. Zbog toga sam veoma, veoma zadovoljan i smatram to jednom od najvećih pretpostavki za uspeh. Imamo apsolutno poverenje u Iliju Stolicu kao trenera koji je posvećenik. Ja po svemu onom što radu Stolice kroz Partizna kada je bio pomoćni trener imam potpuno poverenje u njega. Jer nije dovoljno biti samo vredan, treba biti i darovit trener i treba znati", naglasio je Vučelić.

Igračima je poručio da je njihov posao na terenu, a da se nada da će suđenje i VAR biti na još većem nivou naredne sezone. "Nemojte ni pomišljati da isterujete neke više pravde, druge pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog i nadam se da će biti nekog dovoljno odgovornog da suđenje bude još bolje i da VAR radi svakoga minuta i da bude u službi fudbala", dodao je on.

Na kraju je istakao da veruje u ovaj tim i uspehe i titule u narednoj sezoni. "Ako to ispunite ja ne sumnjam u uspeh koji ćete postići. Pred nama je sespecifična sezona koja se intenzivno igra do oktobra, a onda nastupa pauza od tri meseca što omogućava da se posvetite trenažnom procesu", naglasio je Vučelić.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.