PIKSI "ZAVRŠAVA" POJAČANJE PARTIZANU: Reprezentativac pred POVRATKOM u Humsku?
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/Christine Olsson

ovo bi bila senzacija

PIKSI "ZAVRŠAVA" POJAČANJE PARTIZANU: Reprezentativac pred POVRATKOM u Humsku?

Reprezentativac Srbije se vraća u Partizan?

Objavljeno: 11:17h

Novi trener Partizana Ilija Stolica muku muči sa pozicijom centralnog beka na početku letnjih priprema.

Trenutno na toj poziciji u trenažnom procesu ima samo Svetozara Markovića, čije se ozvaničenje transfera očekuje svaki čas, ali deluje da bi to moglo da se promeni! Naime, kako javlja Mozzart Sport, želja čelnika "parnog valjka" u ovom prelaznom roku je, ni manje ni više, nego Strahinja Pavlović! Štoper Monaka se nije naigrao protekle sezone u Bazelu, pa je upravo faktor minutaže, pogotovo pred Svetsko prvenstvo u Kataru, nešto što može da bude tas na vagi za eventualni povratak u Beograd.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlovićfoto: Starsport©

Reprezentativac Srbije je neko ko bi značajno doprineo jačanju defanzivne linije ekipe Ilije Stolice. Koliko je transfer u ovom trenutku realan? To je veliko pitanje. Ipak, neko ko može da bude faktor u celoj priči jeste Dragan Stojković Piksi, koji je navodno u direktnom razgovoru sa Pavlovićem rekao mladom štoperu da bi za njega bilo dobro da se vrati u Partizan kako bi skupljao minute i bio u formi pred Svetsko prvenstvo u Kataru, gde ga selektor vidi kao jednog od stubova odbrane.

Ilija Stolica
Ilija Stolicafoto: Starsport©

Ipak, ponuda još ima, a Partizan trenutno na treningu ima samo jednog štopera, pošto su Siniša Saničanin i Igor Vujačić dobili nekoliko slobodnih dana posle ciklusa u reprezentaciji, mladi Mihajlo Ilić je na prvenstvu za omladince, a Nemanja Miletić i Bojan Ostojić su od nedavno bivši igrači crno-belih. Vremena nema još mnogo, ostalo je još svega dve i po nedelje do početka Superlige Srbije.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.