IZ SOŠOA U PARTIZAN?! Crno-beli skautirali Francuza - Ne zavisi sve od njih!
Maksim Do Kouto, Foto: Profimedia

Fk partizan

IZ SOŠOA U PARTIZAN?! Crno-beli skautirali Francuza - Ne zavisi sve od njih!

Francuski internacionalac je jedan od fudbalera koga su crno-beli ispratili i skautirali u prethodnom periodu i u zavisnosti od nekih pregovora koji su trenutno u toku, biće poznat razvoj situacije i sa pomenutim igračem.

Objavljeno: 12:24h

Krilni napadač Sošoa - Maksim Do Kouto (25) nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku.

Telegrafu je potvrđeno da je Do Kouto "u sistemu" praćenja kluba iz Humske, ali se u ovom trenutku pažljivo meri svaki korak kako se odabralo pravo rešenje na krilnoj poziciji, koja je jedna od ključnih koju crno-beli žele da pojačaju u letnjem prelaznom roku.

Partizan na "radaru", pored Do Kouta ima još nekoliko veoma interesantnih igrača sa kojima je u kontaktu, a trener Ilija Stolica je taj koji će, u saradnji sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, doneti konačnu odluku ko će od igrača u užem izboru biti angažovan.

Do Kouto je fudbaler koji, rekosmo već, trenutno fudbaler Sošoa, koji se, pored Partizana, nalazi i na listi želja nemačkog Bohuma. Pre toga je branio boje francuskih klubova Tursa i Avoina, a od od 2019. do 2021. je bio član ukrajinskog Olimpika iz Donjecka.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.