NE ŽALIMO SE, SAMO IZNOSIMO ČINJENICE: Apel Ilije Stolice posle pobede u Ivanjici!
Ilija Stolica, Foto: Starsport

imao je šta da kaže!

NE ŽALIMO SE, SAMO IZNOSIMO ČINJENICE: Apel Ilije Stolice posle pobede u Ivanjici!

Strateg crno-belih govorio o uslovima za igra na meču sa Javorom

Objavljeno: 22:38h

Novi trener Partizana Ilija Stolica pobedom je startovao na novom poslu, ali nije u prvi plan isticao trijumf rezultatom 4:0 nad Javorom.

On je akcenat bacio na loš teren u Ivanjici i apelovao da širom superligaških stadiona tereni budu mnogo bolji.

- Važno je da smo pobedili, to je prvo i osnovno. Da smo otvorili dobro prvenstvo. Mnogo smo improvizovali, a teren nije dozvoljavao da se igra kvalitetan fudbal i to mi ne najžalije. Glavni smisao je da gledaoci uživaju u terenu i igri, a moramo da imamo bolje terene- rekao je Stolica i dodao:

- Važno je da su momci pokazali karakter koji imaju i prilagodili su se uslovima. Ali nije suština prilagođavati se terenima posle svega što ste pripremali na pripremama. Da ne možete da vežete dva ili tri pasa. Ljudi će reći da smo izgubili da smo se žalili na teren, ali evo to kažem i posle pobede. Potrebni su nam bolji tereni.

FK Partizan, FK Javor, Superliga Srbije
foto: Starsport

Naredni meč Partizan će igrati ponovo u gostima, narednog vikenda protiv Radničkog na "Čairu". - Daleko je Niš. Večeras ćemo slaviti, a onda ćemo razmišljati o Nišu- zaključio je Stolica.

Trener Javora Igor Bondžulić žalio je za drugim primljenim golom ove večeri.

- Drugi gol je potpuno promenio tok utakmice. Do tada smo parirali Partizanu. Imali smo neke svoje prilike koje nismo iskoristili. Nismo iskoristili energiju, pali su igrači na psihološkom planu. Ali to je već za neku dublju analizu. Prvo poluvreme jeste recept i pokazatelj da možemo, ali nas drugo poluvreme vraća unazad i videćemo kako ćemo ubuduće- rekao je Bondžulić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.