NESVAKIDAŠNJE! Kako je štrajk pilota obustavio meč Partizanovog bivšeg rivala?
Piloti i radnici u avio kompanijama koji štrajkuju su prebukirali aerodrom, Foto: KINESKI RADIO INTERNACIONAL

NEREALNO!

NESVAKIDAŠNJE! Kako je štrajk pilota obustavio meč Partizanovog bivšeg rivala?

Gledaoci teško da će povratiti novac

Objavljeno:

Od svih razloga da se odloži jedna fudbalska utakmica, onaj koji smo mogli da vidimo u Norveškoj danas je posebno bizaran. Susret između Tromsea i Stremsgodseta koji je bio planiran za ovu nedelju od 18.00 časova nije počeo zbog - štrajka pilota u Norveškoj.

Naime, zbog toga su na aerodromima širom zemlje izbile ogromne gužve, a u Savezu i u klubovima su besni, pre svega zbog činjenice da su navijači uplatili smeštaj u Tromseu kako bi ispratili ovaj meč. Taj novac teško da će uspeti da povrate nazad.

VATRENO KRŠTENJE: Umalo da saigrači počnu da ga kite! RADONJIĆ SE POPEO NA STOLICU I ZAPEVAO (VIDEO)

Bilo je govora da se meč pomeri za jedan ili dva dana, kako bi igrači nekako doputovali na sever zemlje, ali to se za sada ne nazire, pošto igrači neće putovati toliko daleko autobusom, a ne zna se da li će štrajk biti prekinut danas, sutra ili nekog drugog dana.

- Ne možemo da idemo, ako piloti štrajkuju. Razgovarao sam sa čelnicima Saveza, diskutovali smo da li da se meč odloži. Ne znamo ni kada će da se igra, da li u ponedeljak, utorak ili sredu, jer ne znamo kada će biti kraj štrajka. Najgore je navijačima, oni su kupili kartu, uplatili smeštaj, potrošili novac. Tužno je to - rekao je Magne Jordan Nilsen, sportski menadžer Stremsgodseta.

OVO JE ODLUKA OKO IBRAHIMOVIĆA!

Podsetimo, Partizan i Tromse su igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope u sezoni 2012/13, a crno-beli su prošli dalje zbog pravila gola u gostima, pošto su u Norveškoj izgubili sa 3:2, a u Beogradu slavili sa 1:0.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.